Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Kolejinde ‘Biz Okuduk Sıra Sizde’ E-twinning projesi

EĞİTİM 06.12.2018 - 12:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Kolejinde ‘Biz Okuduk Sıra Sizde’ E-twinning projesi

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji, “Biz Okuduk Sıra Sizde” kitap bağışı kampanyası ile E-twinning Projelerinde yer alıyor.
  Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji, “Biz Okuduk Sıra Sizde” kitap bağışı kampanyası ile E-twinning Projelerinde yer alıyor.   Kardelen Koleji Türkçe Öğretmeni Yeliz Özer’in 3 yıldır yürüttüğü “Biz Okuduk Sıra Sizde” kitap bağışı kampanyası ile öğrencilerin hazırladığı kitaplar Nevşehir’deki Merkez, Köy, Kasaba okullarına verildi. E-twinning projesi olarak onaylanan projenin genel amacı dünya için kitap okumanın ne kadar önemli olduğu bilincini çocuklara aşılamak, kitap okumaya her kesimin dikkatini çekmek ve dünyaya bir mesaj vermektir.   Avrupa ülkelerinde uygulanan, öğretmenlerin çevrim içi iletişim kurarak, bilgi ve deneyimlerini paylaşabildikleri; çevrim içi ve yüz yüze eğitimlere katılarak, öğretim programlarına uyumlu projeler gerçekleştirdikleri bir platform olan eTwinning portalına Kardelen Koleji öğretmenleri de birbirinden farklı etkinlikler ile katkı sağlıyor. Kardelenli öğrenciler de ilk olarak ODTÜ’LÜ öğrencilerin Manisa’daki bir köy okuluna yaptıkları kitap bağışına katkıda bulundular.   Türkçe Öğretmeni Yeliz Özer’in kuruculuğunu üstlendiği E-twinning Biz Okuduk Sıra Sizde projesi de Ankara, Bartın, Ordu, Edirne illerindeki öğretmenler ile Türkiye de ihtiyacı olan okullara kitap bağışı yapılmaya devam edilecektir.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji, “Biz Okuduk Sıra Sizde” kitap bağışı kampanyası ile E-twinning Projelerinde yer alıyor.

 

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji, “Biz Okuduk Sıra Sizde” kitap bağışı kampanyası ile E-twinning Projelerinde yer alıyor.

 

Kardelen Koleji Türkçe Öğretmeni Yeliz Özer’in 3 yıldır yürüttüğü “Biz Okuduk Sıra Sizde” kitap bağışı kampanyası ile öğrencilerin hazırladığı kitaplar Nevşehir’deki Merkez, Köy, Kasaba okullarına verildi. E-twinning projesi olarak onaylanan projenin genel amacı dünya için kitap okumanın ne kadar önemli olduğu bilincini çocuklara aşılamak, kitap okumaya her kesimin dikkatini çekmek ve dünyaya bir mesaj vermektir.

 

Avrupa ülkelerinde uygulanan, öğretmenlerin çevrim içi iletişim kurarak, bilgi ve deneyimlerini paylaşabildikleri; çevrim içi ve yüz yüze eğitimlere katılarak, öğretim programlarına uyumlu projeler gerçekleştirdikleri bir platform olan eTwinning portalına Kardelen Koleji öğretmenleri de birbirinden farklı etkinlikler ile katkı sağlıyor. Kardelenli öğrenciler de ilk olarak ODTÜ’LÜ öğrencilerin Manisa’daki bir köy okuluna yaptıkları kitap bağışına katkıda bulundular.

 

Türkçe Öğretmeni Yeliz Özer’in kuruculuğunu üstlendiği E-twinning Biz Okuduk Sıra Sizde projesi de Ankara, Bartın, Ordu, Edirne illerindeki öğretmenler ile Türkiye de ihtiyacı olan okullara kitap bağışı yapılmaya devam edilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.