MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Kolejinde ikinci dönem ders zili çaldı

EĞİTİM 04.02.2019 - 09:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Kolejinde ikinci dönem ders zili çaldı

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Kolejinde ikinci dönem ders zili çaldı.
  Güzel bir sömestr tatilinin ardından okullarına dönen öğrenciler, geçirdikleri 2 haftalık tatilden sonra arkadaşlarıyla buluşmanın mutluluğunu yaşadı.   İkinci dönemin başlamasıyla hedeflerine bir adım daha yaklaşan öğrenciler farklı heyecanlar sardı. Özellikle LGS(Liseye Geçiş) ve YKS’ye(Yükseköğretime Geçiş Sınavı) girecek olan öğrenciler sınav telaşı sararken, sevimli minikler ise okula devam etmenin sevincini yaşadılar.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Kolejinde ikinci dönem ders zili çaldı.

 

Güzel bir sömestr tatilinin ardından okullarına dönen öğrenciler, geçirdikleri 2 haftalık tatilden sonra arkadaşlarıyla buluşmanın mutluluğunu yaşadı.

 

İkinci dönemin başlamasıyla hedeflerine bir adım daha yaklaşan öğrenciler farklı heyecanlar sardı. Özellikle LGS(Liseye Geçiş) ve YKS’ye(Yükseköğretime Geçiş Sınavı) girecek olan öğrenciler sınav telaşı sararken, sevimli minikler ise okula devam etmenin sevincini yaşadılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.