Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

‪ Kardelen Kolejinde İlköğretim veli toplantısı yapıldı

EĞİTİM 02.11.2019 - 22:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

‪ Kardelen Kolejinde İlköğretim veli toplantısı yapıldı

Çeyrek Asırdır Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu olan Kardelen Koleji’nde İlköğretim velilerine yönelik toplantı yapıldı.
    Özel Kardelen Koleji Anaokulu, 1,2,3 ve 8. sınıflar veli toplantısı belirtilen saatlerde öğrencilerin sınıflarında yapıldı. Toplantıda sınıf içi genel değerlendirmenin ardından branş öğretmenleri ile birebir görüşme imkanı sağlandı. Rehberlik Servisinin eğitim yılı içerisinde yapacakları çalışmalardan da bahsedildi. Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, veli-öğretmen işbirliği içinde kurumun imkan ve olanaklarını en iyi şekilde kullanmaya devam edecekleri vurgusu yaptı.   Sınıflarda devam eden toplantının ardından veliler Kardelenli öğrencilerin ders aralarında verimli şekilde geçirebilmeleri, sadece kendi yaş grupları ile paylaştıkları oyun alanlarını inceleme fırsatı buldular.  
Çeyrek Asırdır Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu olan Kardelen Koleji’nde İlköğretim velilerine yönelik toplantı yapıldı.

 

 

Özel Kardelen Koleji Anaokulu, 1,2,3 ve 8. sınıflar veli toplantısı belirtilen saatlerde öğrencilerin sınıflarında yapıldı. Toplantıda sınıf içi genel değerlendirmenin ardından branş öğretmenleri ile birebir görüşme imkanı sağlandı. Rehberlik Servisinin eğitim yılı içerisinde yapacakları çalışmalardan da bahsedildi. Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, veli-öğretmen işbirliği içinde kurumun imkan ve olanaklarını en iyi şekilde kullanmaya devam edecekleri vurgusu yaptı.

 

Sınıflarda devam eden toplantının ardından veliler Kardelenli öğrencilerin ders aralarında verimli şekilde geçirebilmeleri, sadece kendi yaş grupları ile paylaştıkları oyun alanlarını inceleme fırsatı buldular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.