MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Kolejinde mezuniyet coşkusu

EĞİTİM 14.06.2019 - 17:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Kolejinde mezuniyet coşkusu

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji 8. Sınıf öğrencileri mezuniyet belgelerini alarak kep attı.
  Kardelen Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirilen kep töreninde de mezuniyet sevinci yaşayan öğrenciler Uçhisar Tandırevi Restaurantta düzenlenen mezuniyet gecesi ile Ortaokula veda etti.   Kardelen Koleji tarafından yapılan açıklamada;   “Kardelen Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirilen kokteyl sonrası başlayan mezuniyet programına çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Diplomalarını alan Kardelenler keplerini havaya fırlattılar. Tandır evi Restaurantta düzenlenen mezuniyet yemeğinin ardından Kardelenlerin mezuniyet pastası öğretmenleri ile birlikte kesildi. Gece öğrencilerin eğlencesi ile son buldu. Kardelen Koleji olarak mezun olacak öğrencilerimize, hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji 8. Sınıf öğrencileri mezuniyet belgelerini alarak kep attı.

 

Kardelen Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirilen kep töreninde de mezuniyet sevinci yaşayan öğrenciler Uçhisar Tandırevi Restaurantta düzenlenen mezuniyet gecesi ile Ortaokula veda etti.

 

Kardelen Koleji tarafından yapılan açıklamada;

 

“Kardelen Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirilen kokteyl sonrası başlayan mezuniyet programına çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Diplomalarını alan Kardelenler keplerini havaya fırlattılar. Tandır evi Restaurantta düzenlenen mezuniyet yemeğinin ardından Kardelenlerin mezuniyet pastası öğretmenleri ile birlikte kesildi. Gece öğrencilerin eğlencesi ile son buldu. Kardelen Koleji olarak mezun olacak öğrencilerimize, hafta sonu yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.