Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Kolejinde Muhteşem Mezuniyet Gecesi !

EĞİTİM 11.05.2017 - 13:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Kolejinde Muhteşem Mezuniyet Gecesi !

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinde Ortaokul 8. Sınıfların Mezuniyet Töreni Yapıldı.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinde Ortaokul 8. Sınıfların Mezuniyet Töreni Yapıldı.   8. sınıflar mezuniyet töreni, Kardelen Koleji spor salonunda saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Kardelen Koleji ortaokul 8.sınıflar mezuniyet törenine İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, okul aile birliği başkanı, müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.   Düzenlenen törende TEOG birincileri okul aile birliği tarafından ödüllendirilirken ilköğretim müdürü Faruk Çamcı şu açıklamalarda bulundu: “Özel Kardelen Koleji ortaokul 8. sınıf öğrencilerimizin mezuniyet töreni için bir araya gelmenin sevincini yaşıyoruz. Mezuniyetler her zaman hüzün dolu anların yaşandığı sahnelerdir. Bizler üzüntüden çok geleceğin liderlerini yetiştirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle bu diplomaları hak eden öğrencilerimizin birçoğu uzun yıllardır bizimle beraberken bir kısmı ise bu süreç içerisinde “Kardelen Ailesi” ’ne katıldı. Bizler ister bir yıl olsun isterse daha uzun yıllar bizlerle birlikte olsun her öğrencimiz için en iyisini istiyor ve bunun mücadelesini veriyoruz. Kurumumuzun felsefesini yansıtan "Geleceğin Liderlerini Yetiştiriyoruz" ifadesi, bu tutumumuzun en önemli göstergesidir. Her birinizi tekrar tekrar tebrik ediyor, bu güzel günde onları yalnız bırakmayıp buraya kadar gelen velilerimize ve değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum.   8 yıl boyunca beraber yürüdüğümüz bu yolda yeri geldi güldük, yeri geldi üzüldük. Kısacası kocaman bir Kardelen ailesi olduk. Bundan sonraki eğitim öğretim hayatınızda başarılar diliyor her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ediyorum.” dedi. İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı’nın konuşmalarının ardından ortaokul öğrencileri kep atarak mezuniyet sevincini anne ve babalarıyla paylaştılar. Buradaki kutlamaların ardından Uçhisar Tandırevi Restoran’a gidilerek pasta kesimi yapıldı.   Pasta kesiminin ardından öğrenciler müzikler eşliğinde doyasıya eğlendiler. Öğrenciler için unutulmaz anlara sahne olan mezuniyet töreni vedalaşmanın ardından sona erdi.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinde Ortaokul 8. Sınıfların Mezuniyet Töreni Yapıldı.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Kolejinde Ortaokul 8. Sınıfların Mezuniyet Töreni Yapıldı.

 

8. sınıflar mezuniyet töreni, Kardelen Koleji spor salonunda saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Kardelen Koleji ortaokul 8.sınıflar mezuniyet törenine İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, okul aile birliği başkanı, müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

 

Düzenlenen törende TEOG birincileri okul aile birliği tarafından ödüllendirilirken ilköğretim müdürü Faruk Çamcı şu açıklamalarda bulundu: “Özel Kardelen Koleji ortaokul 8. sınıf öğrencilerimizin mezuniyet töreni için bir araya gelmenin sevincini yaşıyoruz. Mezuniyetler her zaman hüzün dolu anların yaşandığı sahnelerdir. Bizler üzüntüden çok geleceğin liderlerini yetiştirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle bu diplomaları hak eden öğrencilerimizin birçoğu uzun yıllardır bizimle beraberken bir kısmı ise bu süreç içerisinde “Kardelen Ailesi” ’ne katıldı. Bizler ister bir yıl olsun isterse daha uzun yıllar bizlerle birlikte olsun her öğrencimiz için en iyisini istiyor ve bunun mücadelesini veriyoruz. Kurumumuzun felsefesini yansıtan "Geleceğin Liderlerini Yetiştiriyoruz" ifadesi, bu tutumumuzun en önemli göstergesidir. Her birinizi tekrar tekrar tebrik ediyor, bu güzel günde onları yalnız bırakmayıp buraya kadar gelen velilerimize ve değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum.

 

8 yıl boyunca beraber yürüdüğümüz bu yolda yeri geldi güldük, yeri geldi üzüldük. Kısacası kocaman bir Kardelen ailesi olduk. Bundan sonraki eğitim öğretim hayatınızda başarılar diliyor her şeyin gönlünüzce olmasını temenni ediyorum.” dedi. İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı’nın konuşmalarının ardından ortaokul öğrencileri kep atarak mezuniyet sevincini anne ve babalarıyla paylaştılar. Buradaki kutlamaların ardından Uçhisar Tandırevi Restoran’a gidilerek pasta kesimi yapıldı.

 

Pasta kesiminin ardından öğrenciler müzikler eşliğinde doyasıya eğlendiler. Öğrenciler için unutulmaz anlara sahne olan mezuniyet töreni vedalaşmanın ardından sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.