Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Kolejinde Rock and Water eğitimi

EĞİTİM 19.11.2019 - 10:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Kolejinde Rock and Water eğitimi

Kardelen Koleji Öğretmenleri psikofizik gelişim programı olan Rock and Water eğitimi aldı.
  Kardelen Koleji Öğretmenleri psikofizik gelişim programı olan Rock and Water Eğitimi aldı.   Temmuz ayında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Salonunda 25 kişiye yönelik düzenlenen üç günlük uygulayıcı eğitmen kursunda teorik ve pratik eğitimler verildi. Bu eğitimlere katılan Kardelen Koleji Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmeni Deniz Uçar Cengiz, Sınıf Öğretmeni Zeliha Şahin Rock and Water eğitimi aldılar. Aldıkları eğitim doğrultusunda öğretmenlerimiz ara tatili değerlendirerek diğer meslektaşlarına Rock and Water Eğitimi hakkında bilgi verdiler.   Rock and Water, bütünsel bir yaklaşım kullanarak, öğrenciler ve yetişkinler için sosyal beceriler gelişim programıdır.Kendini kontrol etme,Özgüven,Duygusal farkındalık,Esneklik, öz saygı veÖfke kontrolünü geliştirmek için bilimsel olarak kanıtlanmış bir Eğitim Programdır .En az 50 ülkede kullanılır. Fiziksel olarak, program güçlü fiziksel ve duygusal farkındalık, Zihinsel güç ve sosyal yeterlilik geliştirmek için oyunlar ve egzersizler kullanır.   Rock and Water (Kaya ve Su), Freerk Ykema tarafından Hollanda’da geliştirilen bir psiko-fizik gelişim programıdır. 1997 yılında eğitim sistemi olarak geliştirilmiştir. Yaklaşık 35 yılda 75 bin eğitmen ile 50'dan fazla ülkede bilimselliği kanıtlanmış gelişim eğitim programı olarak birçok eğitim alanında kullanılmaktadır. Bu yıl eğitim, Belçika, Almanya, Fransa, İngiltere, Karayipler, Fiji, Yeni Zelanda, Avustralya, Tayvan, Çin, Meksika, Peru, Türkiye’de verilmektedir.
Kardelen Koleji Öğretmenleri psikofizik gelişim programı olan Rock and Water eğitimi aldı.

 

Kardelen Koleji Öğretmenleri psikofizik gelişim programı olan Rock and Water Eğitimi aldı.

 

Temmuz ayında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Salonunda 25 kişiye yönelik düzenlenen üç günlük uygulayıcı eğitmen kursunda teorik ve pratik eğitimler verildi. Bu eğitimlere katılan Kardelen Koleji Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Öğretmeni Deniz Uçar Cengiz, Sınıf Öğretmeni Zeliha Şahin Rock and Water eğitimi aldılar. Aldıkları eğitim doğrultusunda öğretmenlerimiz ara tatili değerlendirerek diğer meslektaşlarına Rock and Water Eğitimi hakkında bilgi verdiler.

 

Rock and Water, bütünsel bir yaklaşım kullanarak, öğrenciler ve yetişkinler için sosyal beceriler gelişim programıdır.Kendini kontrol etme,Özgüven,Duygusal farkındalık,Esneklik, öz saygı veÖfke kontrolünü geliştirmek için bilimsel olarak kanıtlanmış bir Eğitim Programdır .En az 50 ülkede kullanılır. Fiziksel olarak, program güçlü fiziksel ve duygusal farkındalık, Zihinsel güç ve sosyal yeterlilik geliştirmek için oyunlar ve egzersizler kullanır.

 

Rock and Water (Kaya ve Su), Freerk Ykema tarafından Hollanda’da geliştirilen bir psiko-fizik gelişim programıdır. 1997 yılında eğitim sistemi olarak geliştirilmiştir. Yaklaşık 35 yılda 75 bin eğitmen ile 50'dan fazla ülkede bilimselliği kanıtlanmış gelişim eğitim programı olarak birçok eğitim alanında kullanılmaktadır. Bu yıl eğitim, Belçika, Almanya, Fransa, İngiltere, Karayipler, Fiji, Yeni Zelanda, Avustralya, Tayvan, Çin, Meksika, Peru, Türkiye’de verilmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.