Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Kolejinde sizi ne bekler?

EĞİTİM 08.07.2019 - 18:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Kolejinde sizi ne bekler?

Çeyrek asırdır Nevşehir’in eğitimde öncü kurumu Kardelen Koleji Anaokulundan Liseye kadar öğrencilerin ilgi, istek ve yetenekleriniz doğrultusunda hizmet vermektedir.
  Kardelen Koleji olarak öğrencilerimizi sevgi ile karşılıyor, sağlıklı güven ilişkisi kurabilmeleri için öğretmen, öğrenci, veli işbirliği ile uyum çalışması yürütüyoruz. Bu amaçla okulumuz öğretim programı içerisinde uzman eğitim kadromuz ile yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.   Nevşehir’in en Modern Anaokulu   Korunaklı ama özgür bir ortam sağlayan Özel Kardelen Anaokulu, Miniklerin kendilerini ifade edebilecekleri alana sahip, onların sınır tanımayan düşünce güçlerini açığa çıkarabilecek, birey olduklarını htirebilecek özellikleri bünyesinde barındırmaktadır. “Mutlu Olan Çocuk; Eğlenir, Öğrenir, Üretir” misyonuyla hareket ederek çocuklarımızı İlkokula hazır konuma gelmeleri sağlanmaktadır.   İlkokul Öğrencilerimizin Bilişsel ve Sosyal Gelişimlerini Maksimum Seviyeye Çıkarıyoruz   Kardelen Koleji İlkokulu; çocuklara bilgi aktarmak yerine onları düşünmeye, araştırmaya, merak etmeye teşvik edebilecek, en önemlisi öğrendiklerini hayatta uygulayabilecekleri bir eğitim programı sunarak, bilgisini toplumsal yaşam becerilerine aktarabilen, analitik ve sentez yetenekleri gelişmiş, kendi potansiyelinin farkına varan, öz farkındalığı gelişmiş, benlik saygısı yüksek, özgüveni ve motivasyonu yüksek nesiller yetiştirmek hedeflenmektedir.   İyi bir Lise İçin Kardelen Ortaokulunu Seçin   Kardelen Ortaokulu öğrencilerine Liselere Geçiş Sınavlarına yönelik hazırlanan eğitim programları ile iyi bir lise için temellerini sağlam atmalarını sağlar. Alanlarında uzman kadrosu ile “başarı ekip işidir” anlayışıyla hareket eden Kardelen Ortaokulu, Türkiye ve Nevşehir derecelerine sahip ilk özel okuldur. Kardelen Koleji Rehberlik Birimi öğrenciyi mesleki hedefleri doğrultusunda desteklemekte ve yönlendirmektedir. Akademik başarılarının yanı sıra Değerler Eğitimine de çok önem vererek öğrencilerini vatanına ve toplumsal değerlerine sahip çıkan bu bağlamda da iyi birer insan olarak yetişmeleri sağlanmaktadır.   Geleceğin Liderleri Kardelen Fen ve Anaokulu Lisesinde   Geleceğin Liderlerini Yetiştiren Kardelen Koleji Fen ve Anaokulu Lisesi, öğrencilerinin yüksek öğrenime hazırlanmaları içi her türlü olanağı sunarak, TYT-AYT’de derece yapmalarını sağlamak, böylece Türkiye’nin en iyi üniversitelerini kazanmalarına katkıda bulunmaktadır.   LGS başarısını üniversite sınavına taşımayı hedefleyen okulumuz öğrencilerimizin belirlemiş oldukları hedeflere ulaşma yönünde sistemli bir eğitime tabi tutmaktadır. Öğrencilerimizin yaparak, yaşarak öğrenmelerini sağlamak amacıyla öğretim programına uygun eğitim içerikli etkinlikler yapılmaktadır.    
Çeyrek asırdır Nevşehir’in eğitimde öncü kurumu Kardelen Koleji Anaokulundan Liseye kadar öğrencilerin ilgi, istek ve yetenekleriniz doğrultusunda hizmet vermektedir.

 

Kardelen Koleji olarak öğrencilerimizi sevgi ile karşılıyor, sağlıklı güven ilişkisi kurabilmeleri için öğretmen, öğrenci, veli işbirliği ile uyum çalışması yürütüyoruz. Bu amaçla okulumuz öğretim programı içerisinde uzman eğitim kadromuz ile yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz.

 

Nevşehir’in en Modern Anaokulu

 

Korunaklı ama özgür bir ortam sağlayan Özel Kardelen Anaokulu, Miniklerin kendilerini ifade edebilecekleri alana sahip, onların sınır tanımayan düşünce güçlerini açığa çıkarabilecek, birey olduklarını htirebilecek özellikleri bünyesinde barındırmaktadır. “Mutlu Olan Çocuk; Eğlenir, Öğrenir, Üretir” misyonuyla hareket ederek çocuklarımızı İlkokula hazır konuma gelmeleri sağlanmaktadır.

 

İlkokul Öğrencilerimizin Bilişsel ve Sosyal Gelişimlerini Maksimum Seviyeye Çıkarıyoruz

 

Kardelen Koleji İlkokulu; çocuklara bilgi aktarmak yerine onları düşünmeye, araştırmaya, merak etmeye teşvik edebilecek, en önemlisi öğrendiklerini hayatta uygulayabilecekleri bir eğitim programı sunarak, bilgisini toplumsal yaşam becerilerine aktarabilen, analitik ve sentez yetenekleri gelişmiş, kendi potansiyelinin farkına varan, öz farkındalığı gelişmiş, benlik saygısı yüksek, özgüveni ve motivasyonu yüksek nesiller yetiştirmek hedeflenmektedir.

 

İyi bir Lise İçin Kardelen Ortaokulunu Seçin

 

Kardelen Ortaokulu öğrencilerine Liselere Geçiş Sınavlarına yönelik hazırlanan eğitim programları ile iyi bir lise için temellerini sağlam atmalarını sağlar. Alanlarında uzman kadrosu ile “başarı ekip işidir” anlayışıyla hareket eden Kardelen Ortaokulu, Türkiye ve Nevşehir derecelerine sahip ilk özel okuldur. Kardelen Koleji Rehberlik Birimi öğrenciyi mesleki hedefleri doğrultusunda desteklemekte ve yönlendirmektedir. Akademik başarılarının yanı sıra Değerler Eğitimine de çok önem vererek öğrencilerini vatanına ve toplumsal değerlerine sahip çıkan bu bağlamda da iyi birer insan olarak yetişmeleri sağlanmaktadır.

 

Geleceğin Liderleri Kardelen Fen ve Anaokulu Lisesinde

 

Geleceğin Liderlerini Yetiştiren Kardelen Koleji Fen ve Anaokulu Lisesi, öğrencilerinin yüksek öğrenime hazırlanmaları içi her türlü olanağı sunarak, TYT-AYT’de derece yapmalarını sağlamak, böylece Türkiye’nin en iyi üniversitelerini kazanmalarına katkıda bulunmaktadır.

 

LGS başarısını üniversite sınavına taşımayı hedefleyen okulumuz öğrencilerimizin belirlemiş oldukları hedeflere ulaşma yönünde sistemli bir eğitime tabi tutmaktadır. Öğrencilerimizin yaparak, yaşarak öğrenmelerini sağlamak amacıyla öğretim programına uygun eğitim içerikli etkinlikler yapılmaktadır.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.