Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Kolejinde şölen gibi bursluluk sınavı

EĞİTİM 07.01.2019 - 11:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Kolejinde şölen gibi bursluluk sınavı

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji 4.sınıflar bursluluk sınavı velilerin yoğun ilgisi ile şölen tadında gerçekleşti.
  Çağdaş ve kaliteli eğitimin Nevşehir’deki adresi Kardelen Koleji 4.sınıflar Kardelene Giriş Sınavı, Cumartesi günü yapılan 5,6 ve 7. Sınıflar Bursluluk Sınavlarında olduğu gibi öğrenci ve velilerin yoğun katılımları ile yapıldı. Kardelen Koleji Kampüsünün verdiği tüm imkanları sınav bitimini bekleyen veliler için kullanıldı. Veliler de Yemekhane, spor salonu, konferans salonu, etkinlik salonu gibi alanların çeşitli ikramlarda bulunularak onların kullanımına açılmasını takdirle karşıladılar. Bursluluk sıralaması her düzeyden öğrenciyle kurum ile irtibata geçen öğrenci velileri; konu dağılımı, sınav disiplini ve sınavların yapılış şekli gibi sınav ciddiyeti ile ilgili çok başarılı gördükleri sınav düzeni hususunda Kardelen Koleji yöneticilerini tebrik ettiler. Özel Kardelen Koleji’nin son yıllarda fiziki gelişiminin yanı sıra kadrosundaki güçlenmenin de her alanda sonuçlarının görüldüğünü belirttiler. Haftasonu gerçekleştirilen Kardelene Giriş Sınavlarına katılımın öğrenci, veli ve aileleriyle birlikte 5 bini bulması da Kardelen Koleji Bursluluk Sınavlarına katılımın ne dereceği olduğunu da gösterdi. Burs miktarları hakkında açıklama yapan Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, “ Bu yıl vereceğimiz eğitim bursunun çoğunu 4. Sınıflar için ayıracağız. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda sınav sonuçları doğrultusunda yüzde 100, yüzde 75, yüzde 50 ve yüzde 25 olmak üzere her kademede çok sayıda öğrenciye burs imkanı sağlayacağız. Sınavlarımıza katılım sağlayan tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji 4.sınıflar bursluluk sınavı velilerin yoğun ilgisi ile şölen tadında gerçekleşti.

 

Çağdaş ve kaliteli eğitimin Nevşehir’deki adresi Kardelen Koleji 4.sınıflar Kardelene Giriş Sınavı, Cumartesi günü yapılan 5,6 ve 7. Sınıflar Bursluluk Sınavlarında olduğu gibi öğrenci ve velilerin yoğun katılımları ile yapıldı. Kardelen Koleji Kampüsünün verdiği tüm imkanları sınav bitimini bekleyen veliler için kullanıldı. Veliler de Yemekhane, spor salonu, konferans salonu, etkinlik salonu gibi alanların çeşitli ikramlarda bulunularak onların kullanımına açılmasını takdirle karşıladılar. Bursluluk sıralaması her düzeyden öğrenciyle kurum ile irtibata geçen öğrenci velileri; konu dağılımı, sınav disiplini ve sınavların yapılış şekli gibi sınav ciddiyeti ile ilgili çok başarılı gördükleri sınav düzeni hususunda Kardelen Koleji yöneticilerini tebrik ettiler. Özel Kardelen Koleji’nin son yıllarda fiziki gelişiminin yanı sıra kadrosundaki güçlenmenin de her alanda sonuçlarının görüldüğünü belirttiler. Haftasonu gerçekleştirilen Kardelene Giriş Sınavlarına katılımın öğrenci, veli ve aileleriyle birlikte 5 bini bulması da Kardelen Koleji Bursluluk Sınavlarına katılımın ne dereceği olduğunu da gösterdi.

Burs miktarları hakkında açıklama yapan Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, “ Bu yıl vereceğimiz eğitim bursunun çoğunu 4. Sınıflar için ayıracağız. Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda sınav sonuçları doğrultusunda yüzde 100, yüzde 75, yüzde 50 ve yüzde 25 olmak üzere her kademede çok sayıda öğrenciye burs imkanı sağlayacağız. Sınavlarımıza katılım sağlayan tüm öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.