Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Kolejinde Ücretsiz Okçuluk Kursları Başlıyor

EĞİTİM 18.07.2018 - 16:53, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Kolejinde Ücretsiz Okçuluk Kursları Başlıyor

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji ücretsiz olarak Nevşehir’in tüm çocuklarına yönelik "Geleneksel Türk Okçuluğu" kursları veriyor.
  Ata mirası okçuluğun tekrar canlanması ve yayılması hedefleniyor. Kurslar okul yerleşkesi içerisinde bulunan Kardelen Koleji Spor Salonunda verilecektir. Okçuluğun yanı sıra Gitar, Futsal, Jimnastik -Plates, Satranç, Resim ve Drama'nın da yer aldığı 4 haftalık ücretsiz kurs programı ise şu şekilde;   23 Temmuz- 17 Ağustos tarihleri arasında ilimiz genelinde ücretsiz olarak düzenlenecek olan yaz kursları programı;   * Ebru, Resim, Wood Art   * Gitar   * Geleneksel Türk Okçuluğu   * Jimnastik ve Plates   * Satranç ve Drama   * Futsal   Kursları ile öğrencilerin yeteneklerini keşfedebilmelerini amaçlanmaktadır. Öğrencilerin sosyal, psikolojik ve bedensel gelişimlerinin yanı sıra ilgi duydukları alanda kendilerini geliştirebilecekleri bir ortamda yaz tatilinin keyfini çıkaracaklar.   Yaz tatilini daha verimli ve kaliteli geçirebilmeleri adına öğrencilere fırsatlar sağlayan Kardelen Koleji;   Plates Kursunu; anne - çocuk ortak eğitimi olarak yaş sınırlaması olmadan Salı- Perşembe - Cuma günleri, Resim-Ebru-Wood Art Kursunu; 7-13 yaş grubu olarak Pazartesi- Salı Çarşamba günleri,   Gitar Kursunu; 8-13 yaş grubu olarak Çarşamba- Perşembe günleri,   Satranç ve Drama Kursunu, 8-13 yaş grubu olarak Pazartesi- Çarşamba- Cuma günleri verilecektir.   Geleneksel Türk Okçuluğu Kursu ise 8-13 grubu olarak Pazartesi- Çarşamba- Cuma günleri verilecektir.   Kardelen Koleji’nde Ücretsiz Verilecek Olan Yaz Kurslarına Başvurular Telefon ile Alınacaktır. Başvuru İrtibat No : 0 384 219 28 22
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji ücretsiz olarak Nevşehir’in tüm çocuklarına yönelik "Geleneksel Türk Okçuluğu" kursları veriyor.

 

Ata mirası okçuluğun tekrar canlanması ve yayılması hedefleniyor. Kurslar okul yerleşkesi içerisinde bulunan Kardelen Koleji Spor Salonunda verilecektir. Okçuluğun yanı sıra Gitar, Futsal, Jimnastik -Plates, Satranç, Resim ve Drama'nın da yer aldığı 4 haftalık ücretsiz kurs programı ise şu şekilde;

 

23 Temmuz- 17 Ağustos tarihleri arasında ilimiz genelinde ücretsiz olarak düzenlenecek olan yaz kursları programı;

 

* Ebru, Resim, Wood Art

 

* Gitar

 

* Geleneksel Türk Okçuluğu

 

* Jimnastik ve Plates

 

* Satranç ve Drama

 

* Futsal

 

Kursları ile öğrencilerin yeteneklerini keşfedebilmelerini amaçlanmaktadır. Öğrencilerin sosyal, psikolojik ve bedensel gelişimlerinin yanı sıra ilgi duydukları alanda kendilerini geliştirebilecekleri bir ortamda yaz tatilinin keyfini çıkaracaklar.

 

Yaz tatilini daha verimli ve kaliteli geçirebilmeleri adına öğrencilere fırsatlar sağlayan Kardelen Koleji;

 

Plates Kursunu; anne - çocuk ortak eğitimi olarak yaş sınırlaması olmadan Salı- Perşembe - Cuma günleri,

Resim-Ebru-Wood Art Kursunu; 7-13 yaş grubu olarak Pazartesi- Salı Çarşamba günleri,

 

Gitar Kursunu; 8-13 yaş grubu olarak Çarşamba- Perşembe günleri,

 

Satranç ve Drama Kursunu, 8-13 yaş grubu olarak Pazartesi- Çarşamba- Cuma günleri verilecektir.

 

Geleneksel Türk Okçuluğu Kursu ise 8-13 grubu olarak Pazartesi- Çarşamba- Cuma günleri verilecektir.

 

Kardelen Koleji’nde Ücretsiz Verilecek Olan Yaz Kurslarına Başvurular Telefon ile Alınacaktır. Başvuru İrtibat No : 0 384 219 28 22

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.