Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Kolejinde Yaklaşan Bursluluk Sınavı Heyecanı

EĞİTİM 16.02.2018 - 09:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Kolejinde Yaklaşan Bursluluk Sınavı Heyecanı

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji hafta sonu yapılacak “Kardelen’e Giriş Sınavı” için hazırlanıyor.
  Kardelen Eğitim Kurumları İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, her yıl olduğu gibi bu yılda tüm sınavlar için büyük bir yoğunluk yaşayacaklarını ifade ederek şunları belirtti; Her yıl Kardelen’e Giriş Sınavında başarı sağlayan onlarca öğrenciye yüzde 100, yüzde 75, yüzde 50, yüzde 25 oranlarında burs imkanı sunuyoruz. Kardelen Koleji olarak 60 derslik, 9 idareci ve 82 öğretmen ile bursluluk sınavına hazırız. Bu yıl sınava gelen veliler içinde ‘bekleme salonu’ hazırladık. Böylece sınav süresince heyecanla çocuklarını bekleyen aileler kapalı bekleme salonu ile daha rahat edeceklerdir.” Son olarak Kardelen Koleji ailesi olarak sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dileyen Özel Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Çamcı, velilerin bu fırsatı kaçırmamaları için de hatırlatmada bulundu.   Sınav 5. sınıflar için 17 Şubat Cumartesi günü saat 10.00’da, 6-7. Sınıflar için 17 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’da, 4. Sınıflar için ise 18 Şubat Pazar günü saat 10.00’da yapılacaktır. Tüm sınavlar ücretsiz olup, sınavlar için başvuru veya kayıt yapmaya gerek yoktur.   Sınava girecek öğrencilerin, sınav saatinden 30 dk önce nüfus cüzdanı ve veli cep telefonu bilgisi ile birlikte Kardelen Eğitim Kurumları Kampüsünde hazır bulunmaları gerekmektedir. Detaylı bilgiye 0 (384) 219 28 22 numaradan ulaşabilirsiniz.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji hafta sonu yapılacak “Kardelen’e Giriş Sınavı” için hazırlanıyor.

 

Kardelen Eğitim Kurumları İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, her yıl olduğu gibi bu yılda tüm sınavlar için büyük bir yoğunluk yaşayacaklarını ifade ederek şunları belirtti; Her yıl Kardelen’e Giriş Sınavında başarı sağlayan onlarca öğrenciye yüzde 100, yüzde 75, yüzde 50, yüzde 25 oranlarında burs imkanı sunuyoruz. Kardelen Koleji olarak 60 derslik, 9 idareci ve 82 öğretmen ile bursluluk sınavına hazırız. Bu yıl sınava gelen veliler içinde ‘bekleme salonu’ hazırladık. Böylece sınav süresince heyecanla çocuklarını bekleyen aileler kapalı bekleme salonu ile daha rahat edeceklerdir.” Son olarak Kardelen Koleji ailesi olarak sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dileyen Özel Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Çamcı, velilerin bu fırsatı kaçırmamaları için de hatırlatmada bulundu.

 

Sınav 5. sınıflar için 17 Şubat Cumartesi günü saat 10.00’da, 6-7. Sınıflar için 17 Şubat Cumartesi günü saat 14.00’da, 4. Sınıflar için ise 18 Şubat Pazar günü saat 10.00’da yapılacaktır. Tüm sınavlar ücretsiz olup, sınavlar için başvuru veya kayıt yapmaya gerek yoktur.

 

Sınava girecek öğrencilerin, sınav saatinden 30 dk önce nüfus cüzdanı ve veli cep telefonu bilgisi ile birlikte Kardelen Eğitim Kurumları Kampüsünde hazır bulunmaları gerekmektedir. Detaylı bilgiye 0 (384) 219 28 22 numaradan ulaşabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.