Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Kolejinde ‘Yetenek Sizsiniz’ rüzgarı esti

EĞİTİM 04.05.2019 - 16:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Kolejinde ‘Yetenek Sizsiniz’ rüzgarı esti

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Fen ve Anadolu Lisesinde düzenlenen “Yetenek Sizsiniz Kardelen” yarışmasında öğrenciler çeşitli gösteriler sergileyerek birinci olabilmek için kıyasıya yarıştı.
  Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Fen ve Anadolu Lisesinde düzenlenen “Yetenek Sizsiniz Kardelen” Yarışmasında öğrenciler çeşitli gösteriler sergileyerek birinci olabilmek için kıyasıya yarıştı.   Kardelen Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirilen yarışmaya ilgi büyüktü. Yetenekli Öğrencilerin çeşitli dans ve müzik performansları izleyenler tarafından uzun süre alkışlandı. Birbirinden güzel performansların sergilendiği ve yaklaşık iki saat süren yarışmada jüri birinciyi belirlemekte oldukça zorlandı. Öğrenciler yarışmada hem eğlendi hem de yeteneklerini sergiledi.   Öğrencilerin yeteneklerini ortaya çıkararak öz güvenlerini geliştirmek için bu tür etkinliklerin önemine vurgu yapan Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, “ Amacımız çocuklarımızın yeteneklerini ön plana çıkarmak. Eğitim sadece sınıflarda ve laboratuardaki derslerden ibaret değil. Bu tür etkinlikler de eğitim birer parçasıdır. Yarışmanın bir diğer amacı ise öğrencilerimizi her yönüyle geliştirmek ve yetiştirmektir” dedi.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Fen ve Anadolu Lisesinde düzenlenen “Yetenek Sizsiniz Kardelen” yarışmasında öğrenciler çeşitli gösteriler sergileyerek birinci olabilmek için kıyasıya yarıştı.

 

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Fen ve Anadolu Lisesinde düzenlenen “Yetenek Sizsiniz Kardelen” Yarışmasında öğrenciler çeşitli gösteriler sergileyerek birinci olabilmek için kıyasıya yarıştı.

 

Kardelen Koleji Konferans Salonunda gerçekleştirilen yarışmaya ilgi büyüktü. Yetenekli Öğrencilerin çeşitli dans ve müzik performansları izleyenler tarafından uzun süre alkışlandı. Birbirinden güzel performansların sergilendiği ve yaklaşık iki saat süren yarışmada jüri birinciyi belirlemekte oldukça zorlandı. Öğrenciler yarışmada hem eğlendi hem de yeteneklerini sergiledi.

 

Öğrencilerin yeteneklerini ortaya çıkararak öz güvenlerini geliştirmek için bu tür etkinliklerin önemine vurgu yapan Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, “ Amacımız çocuklarımızın yeteneklerini ön plana çıkarmak. Eğitim sadece sınıflarda ve laboratuardaki derslerden ibaret değil. Bu tür etkinlikler de eğitim birer parçasıdır. Yarışmanın bir diğer amacı ise öğrencilerimizi her yönüyle geliştirmek ve yetiştirmektir” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.