Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Kolejinde yüz yüze eğitim coşkusu

EĞİTİM 14.10.2020 - 12:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Kolejinde yüz yüze eğitim coşkusu

Kardelen Eğitim Kurumlarında 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri yüz yüze eğitime kavuşmanın coşkusunu yaşadılar.
  Kardelen Eğitim Kurumlarında 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri yüz yüze eğitime kavuşmanın coşkusunu yaşadılar.   Millî Eğitim Bakanlığı tarafından ilkokulda yüz yüze eğitime geçişe izin verilmesinin ardından Kardelen İlköğretim Okulu öğrencileri okullarına, öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuştu. 13 Mart 2020 tarihinde yüz yüze eğitime ara verilmesinin ardından derslerine uzaktan eğitim yoluyla devam eden öğrencilerin sevinçleri ve heyecanları yüzlerinden okunuyordu. Kardelen Koleji idarecilerinin ve ilkokul öğretmenlerinin hazırlamış oldukları sürprizlerle karşılaşan öğrenciler mutluluklarını ifade ettiler. Uzun süre öğretmenlerinden ve arkadaşalarından ayrı kalan Kardelenler yeniden kavuşmanın ve yapılan sürprizlerin keyfini çıkardılar. İlköğretim Müdürü Barış BAĞCI, Millî Eğitim Bakanlığının onayı ile 2, 3 ve 4. sınıflarda yüz yüze eğitime haftada iki gün başladıklarını dile getirdi. Yüz yüze eğitime tam olarak başlayana kadar bir süre daha online eğitimden de yararlanacaklarını söyleyen BAĞCI, “Pandemi sürecinde bazı zorluklar yaşamamıza rağmen sistemli bir şekilde çalıştık. Bu süreci en iyi şekilde yönettiğimizi düşünüyorum. Nitekim uzaktan eğitim yoluyla Türkiye birincisi çıkarma başarısı gösterdik. Nevşehir halkının teveccühü ile karşı karşıyayız. Bakanlığın izni ile kademeli olarak yüz yüze eğitime geçeceğiz. Bütün öğretmen ve öğrencilerimize sağlıklı, başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı. Nevşiher’de “ilk”lerin ve “en"lerin okulu olan Kardelen Eğitim Kurumları yaptığı çalışmalarla adından söz ettirmeye devam ediyor.
Kardelen Eğitim Kurumlarında 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri yüz yüze eğitime kavuşmanın coşkusunu yaşadılar.

 

Kardelen Eğitim Kurumlarında 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri yüz yüze eğitime kavuşmanın coşkusunu yaşadılar.

 


Millî Eğitim Bakanlığı tarafından ilkokulda yüz yüze eğitime geçişe izin verilmesinin ardından Kardelen İlköğretim Okulu öğrencileri okullarına, öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuştu. 13 Mart 2020 tarihinde yüz yüze eğitime ara verilmesinin ardından derslerine uzaktan eğitim yoluyla devam eden öğrencilerin sevinçleri ve heyecanları yüzlerinden okunuyordu. Kardelen Koleji idarecilerinin ve ilkokul öğretmenlerinin hazırlamış oldukları sürprizlerle karşılaşan öğrenciler mutluluklarını ifade ettiler. Uzun süre öğretmenlerinden ve arkadaşalarından ayrı kalan Kardelenler yeniden kavuşmanın ve yapılan sürprizlerin keyfini çıkardılar.
İlköğretim Müdürü Barış BAĞCI, Millî Eğitim Bakanlığının onayı ile 2, 3 ve 4. sınıflarda yüz yüze eğitime haftada iki gün başladıklarını dile getirdi. Yüz yüze eğitime tam olarak başlayana kadar bir süre daha online eğitimden de yararlanacaklarını söyleyen BAĞCI, “Pandemi sürecinde bazı zorluklar yaşamamıza rağmen sistemli bir şekilde çalıştık. Bu süreci en iyi şekilde yönettiğimizi düşünüyorum. Nitekim uzaktan eğitim yoluyla Türkiye birincisi çıkarma başarısı gösterdik. Nevşehir halkının teveccühü ile karşı karşıyayız. Bakanlığın izni ile kademeli olarak yüz yüze eğitime geçeceğiz. Bütün öğretmen ve öğrencilerimize sağlıklı, başarılı bir eğitim-öğretim yılı diliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.


Nevşiher’de “ilk”lerin ve “en"lerin okulu olan Kardelen Eğitim Kurumları yaptığı çalışmalarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.