Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Kolejinden Askıda Elbiseye Destek

EĞİTİM 26.02.2018 - 20:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Kolejinden Askıda Elbiseye Destek

Nevşehir’in Lider ve İlk Özel Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji toplumsal sorumluluk projeleri ile her zaman olduğu gibi büyük takdir topluyor.
  Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri, Nevşehir Belediyesi’nin katkıları ile bir grup hayırsever tarafından hayata geçirilen ‘Askıda Elbise ‘ projesi kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşların ücretsiz alışveriş yapacakları mağazaya destek vermeye devam ediyor. Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri, gerek sosyal sorumluluk bilincine dikkat çekmek gerekse değerler eğitimi projeleri kapsamında etkinlikte bulunmak amacıyla bu anlamda seferberlik ilan edip ihtiyaç sahiplerinin faydalanması adına onlarca kıyafet topladı. Toplanan kıyafetler de ayrı ayrı kolilere yerleştirerek ihtiyaç sahipleri için itina ile hazırladı.   Gerçekleştirilen etkinlikler neticesinde Kardelen Eğitim Kurumları, eğitim-öğretimdeki başarısı kadar toplumsal duyarlılığı yüksek, gelenek-göreneğine ve ahlaki değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmenin de haklı gururunu yaşadı.   Askıda Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yetkilileri de göstermiş oldukları hassasiyetten ve projeye olan desteklerinden dolayı Özel Kardelen Kolejine teşekkürlerini ilettiler.
Nevşehir’in Lider ve İlk Özel Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji toplumsal sorumluluk projeleri ile her zaman olduğu gibi büyük takdir topluyor.

 

Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri, Nevşehir Belediyesi’nin katkıları ile bir grup hayırsever tarafından hayata geçirilen ‘Askıda Elbise ‘ projesi kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşların ücretsiz alışveriş yapacakları mağazaya destek vermeye devam ediyor. Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri, gerek sosyal sorumluluk bilincine dikkat çekmek gerekse değerler eğitimi projeleri kapsamında etkinlikte bulunmak amacıyla bu anlamda seferberlik ilan edip ihtiyaç sahiplerinin faydalanması adına onlarca kıyafet topladı. Toplanan kıyafetler de ayrı ayrı kolilere yerleştirerek ihtiyaç sahipleri için itina ile hazırladı.

 

Gerçekleştirilen etkinlikler neticesinde Kardelen Eğitim Kurumları, eğitim-öğretimdeki başarısı kadar toplumsal duyarlılığı yüksek, gelenek-göreneğine ve ahlaki değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmenin de haklı gururunu yaşadı.

 

Askıda Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yetkilileri de göstermiş oldukları hassasiyetten ve projeye olan desteklerinden dolayı Özel Kardelen Kolejine teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.