Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Kolejinden Kadir Gecesi Mesajı

NEVŞEHİR 31.05.2019 - 10:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Kolejinden Kadir Gecesi Mesajı

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji Kadir Gecesi münasebetiyle bir Mesaj yayınladı.
  Allah'ın insanlığa son mesajı olan kutsal kitap Kur'an-ı Kerim'in inmeye başladığı gece olan Kadir Gecesi'nin İslam dini tarafından en faziletli ve en kutsal gecelerden biri olarak kabul edildiğini ifade edilen mesajda;   "Bin aydan daha hayırlı görülen bu gecede, kardeşlik bağları daha da derinleşecek, gönüllerindeki huzur iklimi yoğunlaşacaktır. Yapılacak dua ve yakarışlar, bir rahmet sağanağı olarak tüm dünyada yankı bulacaktır. Huzur ve huşu içerisinde geçirilen Ramazan günleri, Kadir Gecesi'nin rahmet ve bereketi ile birlikte doruğa çıkacaktır. Kadir Gecenizi en içten dileklerimizle kutluyor; Müslümanlara ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyoruz.”
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji Kadir Gecesi münasebetiyle bir Mesaj yayınladı.

 

Allah'ın insanlığa son mesajı olan kutsal kitap Kur'an-ı Kerim'in inmeye başladığı gece olan Kadir Gecesi'nin İslam dini tarafından en faziletli ve en kutsal gecelerden biri olarak kabul edildiğini ifade edilen mesajda;

 

"Bin aydan daha hayırlı görülen bu gecede, kardeşlik bağları daha da derinleşecek, gönüllerindeki huzur iklimi yoğunlaşacaktır. Yapılacak dua ve yakarışlar, bir rahmet sağanağı olarak tüm dünyada yankı bulacaktır. Huzur ve huşu içerisinde geçirilen Ramazan günleri, Kadir Gecesi'nin rahmet ve bereketi ile birlikte doruğa çıkacaktır. Kadir Gecenizi en içten dileklerimizle kutluyor; Müslümanlara ve tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.