Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Kolejinden LGS öncesi prova

EĞİTİM 18.05.2019 - 12:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Kolejinden LGS öncesi prova

Çeyrek asırdır geleceğin liderlerini yetiştiren Kardelen Koleji 1 Haziran’da yapılacak liseye geçiş sınavının büyük provasını yaptı.
  Liseye Geçiş Sınavı için geri sayımın devam ettiği bugünlerde Kardelen Koleji, 8. Sınıf öğrencilerine yönelik hiçbir detay atlanmadan hazırlanan sınav provası düzenlendi. Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, “ Kardelen Koleji olarak 8. Sınıf öğrencilerimize 1 Haziran’da yapılacak sınav öncesinde deneyim kazanmaları için İlimiz sınav merkezlerinden birisi olan Nevşehir Lisesi’nde LGS Provası düzenledik. Gerçeğe uygun şekilde başlatılan sınav giriş belgeleri ile öğrenciler sınav salonlarına giriş yaptılar. Sınav esnasında bulunan gözetmen öğretmenler eşliğinde öğrencilerimiz sınav kurallarını yaşayarak gördüler. 8. Sınıflarımız kendilerini nasıl bir sınavın beklediği hakkında hem farkındalık kazandılar hem de sınav kaygılarını üzerlerinden attılar.”   25 Yıldır Güçlü Kadrosu ve Modern Kampüsü ile Geleceğin Liderlerini Yetiştiren Kardelen Koleji, 1 Haziran’da LGS sınavına girecek tüm öğrencilere başarılar diler.
Çeyrek asırdır geleceğin liderlerini yetiştiren Kardelen Koleji 1 Haziran’da yapılacak liseye geçiş sınavının büyük provasını yaptı.

 

Liseye Geçiş Sınavı için geri sayımın devam ettiği bugünlerde Kardelen Koleji, 8. Sınıf öğrencilerine yönelik hiçbir detay atlanmadan hazırlanan sınav provası düzenlendi. Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, “ Kardelen Koleji olarak 8. Sınıf öğrencilerimize 1 Haziran’da yapılacak sınav öncesinde deneyim kazanmaları için İlimiz sınav merkezlerinden birisi olan Nevşehir Lisesi’nde LGS Provası düzenledik. Gerçeğe uygun şekilde başlatılan sınav giriş belgeleri ile öğrenciler sınav salonlarına giriş yaptılar. Sınav esnasında bulunan gözetmen öğretmenler eşliğinde öğrencilerimiz sınav kurallarını yaşayarak gördüler. 8. Sınıflarımız kendilerini nasıl bir sınavın beklediği hakkında hem farkındalık kazandılar hem de sınav kaygılarını üzerlerinden attılar.”

 

25 Yıldır Güçlü Kadrosu ve Modern Kampüsü ile Geleceğin Liderlerini Yetiştiren Kardelen Koleji, 1 Haziran’da LGS sınavına girecek tüm öğrencilere başarılar diler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.