Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Kolejinden Mehmet Akif Ersoy’u Anma Etkinliği

EĞİTİM 15.03.2017 - 09:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Kolejinden Mehmet Akif Ersoy’u Anma Etkinliği

Kardelen Koleji İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY Anma Programı Düzenledi
Kardelen Koleji İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY Anma Programı Düzenledi   Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji İstiklal Marşı’nın kabulünün 96’ncı yılı ve Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’u anma törenleri düzenlendi.   Kardelen Koleji konferans salonunda gerçekleşen programa, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program, Mehmet Akif Ersoy ‘un hayatı ve kişiliğini anlatan videolar izlendi. Şiirlerin ve türkülerin okunmasının ardından İstiklal Marşının yazılması ile ilgili Mehmet Akif Ersoy’un ‘’Zulmü Alkışlayamam’’ adlı şiirinin bestelenmiş videosuna öğrenciler eşlik etti.   Ardından Kardelen Koleji öğrencileri ile yapılan röportaj videosu gösteriminin ardından program sona erdi. Fen ve Anadolu lisesi müdürü Mürsel Mert, öğretmen ve öğrencilere programa katılıp ilgiyle dinledikleri için teşekkür etti. Bizde Kardelen Koleji olarak İstiklal Marşı’nın 96’ıncı yıl dönümünde cennet mekân Mehmet Akif Ersoy’u rahmetle anıyoruz.  
Kardelen Koleji İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY Anma Programı Düzenledi

Kardelen Koleji İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY Anma Programı Düzenledi

 

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji İstiklal Marşı’nın kabulünün 96’ncı yılı ve Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’u anma törenleri düzenlendi.

 

Kardelen Koleji konferans salonunda gerçekleşen programa, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program, Mehmet Akif Ersoy ‘un hayatı ve kişiliğini anlatan videolar izlendi. Şiirlerin ve türkülerin okunmasının ardından İstiklal Marşının yazılması ile ilgili Mehmet Akif Ersoy’un ‘’Zulmü Alkışlayamam’’ adlı şiirinin bestelenmiş videosuna öğrenciler eşlik etti.

 

Ardından Kardelen Koleji öğrencileri ile yapılan röportaj videosu gösteriminin ardından program sona erdi. Fen ve Anadolu lisesi müdürü Mürsel Mert, öğretmen ve öğrencilere programa katılıp ilgiyle dinledikleri için teşekkür etti. Bizde Kardelen Koleji olarak İstiklal Marşı’nın 96’ıncı yıl dönümünde cennet mekân Mehmet Akif Ersoy’u rahmetle anıyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.