Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Kolejinden öğretmenler günü kutlama yemeği

EĞİTİM 27.11.2019 - 11:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen Kolejinden öğretmenler günü kutlama yemeği

Çeyrek asırlık eğitim tecrübesiyle Nevşehir’in öncü kurumu Kardelen Koleji Ailesi öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.
  Çeyrek asırlık eğitim tecrübesiyle Nevşehir’in öncü kurumu Kardelen Koleji ailesi öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. Ma Belle Cafe ve Restaurant’ta gerçekleştirilen öğretmenler günü akşam yemeğine Nevşehir milletvekili ve Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe’nin eşi Demet Menekşe, Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi ve KADEM başkanı Dt.İlkay Akün, Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Karakaya ve eşi, Yönetim Kurulu Üyelerinden Emrah Akün, okul müdürleri ve eşleri, Okul Aile Birliği ve çok sayıda öğretmen katıldı. Öğretmenler günü onuruna düzenlenen akşam yemeğinde Okul Aile Birliği Başkanı Fatma Yıldız Yaman, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak okul yönetimine ve idarecilerine teşekkür etti. Kardelen Koleji Öğretmenleri de böylesine anlamlı bir gecede bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Gecenin sonunda ise öğretmenler söyledikleri şarkılarla gönüllerince eğlendi.      
Çeyrek asırlık eğitim tecrübesiyle Nevşehir’in öncü kurumu Kardelen Koleji Ailesi öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

 

Çeyrek asırlık eğitim tecrübesiyle Nevşehir’in öncü kurumu Kardelen Koleji ailesi öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Ma Belle Cafe ve Restaurant’ta gerçekleştirilen öğretmenler günü akşam yemeğine Nevşehir milletvekili ve Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Menekşe’nin eşi Demet Menekşe, Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi ve KADEM başkanı Dt.İlkay Akün, Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Karakaya ve eşi, Yönetim Kurulu Üyelerinden Emrah Akün, okul müdürleri ve eşleri, Okul Aile Birliği ve çok sayıda öğretmen katıldı.

Öğretmenler günü onuruna düzenlenen akşam yemeğinde Okul Aile Birliği Başkanı Fatma Yıldız Yaman, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak okul yönetimine ve idarecilerine teşekkür etti. Kardelen Koleji Öğretmenleri de böylesine anlamlı bir gecede bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Gecenin sonunda ise öğretmenler söyledikleri şarkılarla gönüllerince eğlendi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.