MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Ortaokulu Baharı vadi yürüyüşü İle karşıladı

EĞİTİM 06.04.2019 - 15:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Ortaokulu Baharı vadi yürüyüşü İle karşıladı

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji Ortaokul öğrencileri baharı vadi yürüyüşü yaparak karşıladı.
  Kardelen Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri havaların ısınmasının ardından vadi yürüyüşü gerçekleştirdiler. Zemi Vadisinde düzenlenen doğa yürüyüşü ile güzel havanın tadını çıkardılar. Yürüyüş sonrasında acıkan öğrenciler kendileri için hazırlanan kahvaltı ile günü sonlandırdı.   Özel Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı ‘’Özel Kardelen Koleji olarak her yıl çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Havaların ısınmasının ardından ise 7 ve 8. Sınıf öğrencilerimiz Nevşehir’de yılın ilk vadi yürüyüşünü gerçekleştiren öğrenciler oldular. Öğrencilerimiz yoğun ders temposunun ardından hafta sonunu böylesine güzel bir etkinlik yaparak yaklaşan sınavlar öncesinde stres atma imkânı buldular. Bu tür etkinliklerimiz dönem içerisinde de devam edecektir” dedi.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Kardelen Koleji Ortaokul öğrencileri baharı vadi yürüyüşü yaparak karşıladı.

 

Kardelen Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri havaların ısınmasının ardından vadi yürüyüşü gerçekleştirdiler. Zemi Vadisinde düzenlenen doğa yürüyüşü ile güzel havanın tadını çıkardılar. Yürüyüş sonrasında acıkan öğrenciler kendileri için hazırlanan kahvaltı ile günü sonlandırdı.

 

Özel Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı ‘’Özel Kardelen Koleji olarak her yıl çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Havaların ısınmasının ardından ise 7 ve 8. Sınıf öğrencilerimiz Nevşehir’de yılın ilk vadi yürüyüşünü gerçekleştiren öğrenciler oldular. Öğrencilerimiz yoğun ders temposunun ardından hafta sonunu böylesine güzel bir etkinlik yaparak yaklaşan sınavlar öncesinde stres atma imkânı buldular. Bu tür etkinliklerimiz dönem içerisinde de devam edecektir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.