MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Ortaokulu’ndan TEOG Yerleştirme Zaferi!

EĞİTİM 11.08.2017 - 11:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Ortaokulu’ndan TEOG Yerleştirme Zaferi!

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Ortaokulu TEOG Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanmasının Ardından Öğrencilerini Türkiye'nin En Başarılı Fen ve Anadolu Liselerine Uğurluyor.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Ortaokulu TEOG Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanmasının Ardından Öğrencilerini Türkiye'nin En Başarılı Fen ve Anadolu Liselerine Uğurluyor.   Kardelen Eğitim Kurumları 2017 TEOG yerleştirme sonuçlarında tarihi bir rekora imza atarak 103 öğrencisinin 58’ini Fen Liselerine yerleştirmiştir. Geçtiğimiz yıl elde edilen büyük başarıyı bu yılda ikiye katlayarak yoluna devam eden Kardelen Koleji gerçek başarının adresi oldu.   Elde edilen bu büyük başarı sonrası İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı şunları kaydetti; ‘’2017 TEOG yerleştirmelerinde mezun ettiğimiz bütün öğrencilerimizi sınavla öğrenci alan, Türkiye’nin en kaliteli Fen ve Anadolu Liselerine yerleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler Kardelen Ailesi’nin birer ferdi olarak öğrencilerimiz için her türlü fedakarlığı yapmaktan çekinmiyoruz ve onların başarıya attıkları her adımda yanlarında olabilmek için çabalıyoruz. Bu çabalarımızın karşılığı olarak böyle başarıları gördüğümüzde gurur duyuyoruz. Tüm öğrencilerimizin hayatları boyunca başarılı olabilmesi adına onlara en kaliteli en iyi eğitimi vermeye çalışıyoruz. Alanında uzman, tecrübeli öğretmen kadromuz ve sürekli kendimizi en iyisi, en kalitelisi için yenileme çabasında yer aldığımız kurumumuzla geleceğin liderlerini yetiştiriyoruz. Bizler evlatlarımıza iyi bir eğitimin kapılarını sonuna kadar açıyoruz. Verdiğimiz kaliteli eğitim, hayat boyu kazanılacak başarıların anahtarı niteliğindedir. 2017 TEOG yerleştirmelerinde 103 öğrencimizin 58’i Fen lisesini, 45’ide Anadolu lisesini kazanarak bizleri gururlandırıp geleceklerini garanti altına alan tüm öğrencilerimizi kutluyor, onlara lise hayatlarında başarılar diliyorum’’ dedi.    
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Ortaokulu TEOG Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanmasının Ardından Öğrencilerini Türkiye'nin En Başarılı Fen ve Anadolu Liselerine Uğurluyor.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Ortaokulu TEOG Yerleştirme Sonuçlarının Açıklanmasının Ardından Öğrencilerini Türkiye'nin En Başarılı Fen ve Anadolu Liselerine Uğurluyor.

 

Kardelen Eğitim Kurumları 2017 TEOG yerleştirme sonuçlarında tarihi bir rekora imza atarak 103 öğrencisinin 58’ini Fen Liselerine yerleştirmiştir. Geçtiğimiz yıl elde edilen büyük başarıyı bu yılda ikiye katlayarak yoluna devam eden Kardelen Koleji gerçek başarının adresi oldu.

 

Elde edilen bu büyük başarı sonrası İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı şunları kaydetti; ‘’2017 TEOG yerleştirmelerinde mezun ettiğimiz bütün öğrencilerimizi sınavla öğrenci alan, Türkiye’nin en kaliteli Fen ve Anadolu Liselerine yerleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler Kardelen Ailesi’nin birer ferdi olarak öğrencilerimiz için her türlü fedakarlığı yapmaktan çekinmiyoruz ve onların başarıya attıkları her adımda yanlarında olabilmek için çabalıyoruz. Bu çabalarımızın karşılığı olarak böyle başarıları gördüğümüzde gurur duyuyoruz. Tüm öğrencilerimizin hayatları boyunca başarılı olabilmesi adına onlara en kaliteli en iyi eğitimi vermeye çalışıyoruz. Alanında uzman, tecrübeli öğretmen kadromuz ve sürekli kendimizi en iyisi, en kalitelisi için yenileme çabasında yer aldığımız kurumumuzla geleceğin liderlerini yetiştiriyoruz. Bizler evlatlarımıza iyi bir eğitimin kapılarını sonuna kadar açıyoruz. Verdiğimiz kaliteli eğitim, hayat boyu kazanılacak başarıların anahtarı niteliğindedir. 2017 TEOG yerleştirmelerinde 103 öğrencimizin 58’i Fen lisesini, 45’ide Anadolu lisesini kazanarak bizleri gururlandırıp geleceklerini garanti altına alan tüm öğrencilerimizi kutluyor, onlara lise hayatlarında başarılar diliyorum’’ dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.