Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

‘Kardelen Sanat Cafe’ Hizmetinizde

EĞİTİM 16.12.2017 - 17:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

‘Kardelen Sanat Cafe’ Hizmetinizde

Kardelen Koleji öğrencileri 'Sanat Cafe'de gönüllerince eğleniyor.
  Eğitimin önde okulu Kardelen Eğitim Kurumları, sosyal ve sanatsal alanlarda da etkinlikleri ile göz doldurmaya devam ediyor. Geçen yıl yapılan TEOG sınavında elde edilen Türkiye birincilikleri ve onlarca Türkiye derecesinin ardından bu yıl itibarıyla da hem eğitimde hem de tiyatro,müzik, satranç, basketbol gibi birçok alanda adından sıkça söz ettiğimiz Kardelen Koleji bu kez de "Sanat Cafe" adında oluşturulan etkinlik alanı ile öğrencilerin sosyal gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor.   Oluşturulan bu alanda öğrenciler hem günlük streslerinden uzaklaşıp dinlenebilecek hem de müzik ve drama gibi sanatsal yönlerini geliştirerek sosyal becerilerini artıracaklar. Yapılan bu çalışmaları değerlendiren Kardelen Koleji velileri; okulumuzun yaptığı atılımları ve öğrenci psikolojisine yönelik çalışmaların kendilerine çok olumlu yansıdığını dile getirerek, okul yönetimine ve öğretmenlerine teşekkür ettiklerini belirtiler. Bizlerde eğitimin öncü ve lider okulu Kardelen Koleji'ni tebrik eder başarılarının devamını dileriz.
Kardelen Koleji öğrencileri 'Sanat Cafe'de gönüllerince eğleniyor.

 

Eğitimin önde okulu Kardelen Eğitim Kurumları, sosyal ve sanatsal alanlarda da etkinlikleri ile göz doldurmaya devam ediyor. Geçen yıl yapılan TEOG sınavında elde edilen Türkiye birincilikleri ve onlarca Türkiye derecesinin ardından bu yıl itibarıyla da hem eğitimde hem de tiyatro,müzik, satranç, basketbol gibi birçok alanda adından sıkça söz ettiğimiz Kardelen Koleji bu kez de "Sanat Cafe" adında oluşturulan etkinlik alanı ile öğrencilerin sosyal gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor.

 

Oluşturulan bu alanda öğrenciler hem günlük streslerinden uzaklaşıp dinlenebilecek hem de müzik ve drama gibi sanatsal yönlerini geliştirerek sosyal becerilerini artıracaklar. Yapılan bu çalışmaları değerlendiren Kardelen Koleji velileri; okulumuzun yaptığı atılımları ve öğrenci psikolojisine yönelik çalışmaların kendilerine çok olumlu yansıdığını dile getirerek, okul yönetimine ve öğretmenlerine teşekkür ettiklerini belirtiler. Bizlerde eğitimin öncü ve lider okulu Kardelen Koleji'ni tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.