Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Sanat Kafe Çok Beğeniliyor

EĞİTİM 26.02.2018 - 10:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Sanat Kafe Çok Beğeniliyor

Nevşehir’de eğitimin önde gelen okulu Özel Kardelen Koleji, Sanat Kafe her hafta birbirinden farklı konseptlerle öğrencilerine hizmet ediyor.
  Kardelen Koleji öğrencileri sanatsal ve sosyal alanlarda etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Kardelenler ders aralarında ve öğle aralarında hem eğleniyor hem de öğreniyor.   Sanat Kafe her hafta başka bir konsept ve koreografi ile çalışmalarına devam ediyor. Sahneye yakışan, sesine güvenen her öğrenciye yeteneklerini sergileme fırsatı Sanat Kafe okulumuz, drama, müzik, görsel sanatlar gibi branş öğretmenleri eşliğinde gösteri yapıyor.   Kardelen Koleji öğretmenleri Sanat Kafe hakkında şunları söyledi; “Çocuklarımız hiç prova yapmadan sahneye çıkıyor. O an istediği bir gösteriyi yine öğrencilerimizden oluşan dinleyici kitlemize sunma fırsatı buluyor. Sanat Kafe sahnesine çıkan öğrencilerimizin kendine güveni, toplum önünde konuşabilme, doğaçlama şekilde bir etkinlik yapmış oluyoruz. Çocuklarımıza her hafta kendi yeteneklerini sunabilmeleri için de şans tanımış oluyoruz.”
Nevşehir’de eğitimin önde gelen okulu Özel Kardelen Koleji, Sanat Kafe her hafta birbirinden farklı konseptlerle öğrencilerine hizmet ediyor.

 

Kardelen Koleji öğrencileri sanatsal ve sosyal alanlarda etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Kardelenler ders aralarında ve öğle aralarında hem eğleniyor hem de öğreniyor.

 

Sanat Kafe her hafta başka bir konsept ve koreografi ile çalışmalarına devam ediyor. Sahneye yakışan, sesine güvenen her öğrenciye yeteneklerini sergileme fırsatı Sanat Kafe okulumuz, drama, müzik, görsel sanatlar gibi branş öğretmenleri eşliğinde gösteri yapıyor.

 

Kardelen Koleji öğretmenleri Sanat Kafe hakkında şunları söyledi; “Çocuklarımız hiç prova yapmadan sahneye çıkıyor. O an istediği bir gösteriyi yine öğrencilerimizden oluşan dinleyici kitlemize sunma fırsatı buluyor. Sanat Kafe sahnesine çıkan öğrencilerimizin kendine güveni, toplum önünde konuşabilme, doğaçlama şekilde bir etkinlik yapmış oluyoruz. Çocuklarımıza her hafta kendi yeteneklerini sunabilmeleri için de şans tanımış oluyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.