Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Sınavının Şampiyonu Yine Kardelen’den

EĞİTİM 30.03.2018 - 11:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Sınavının Şampiyonu Yine Kardelen’den

Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinin geçen hafta yaptığı “Başarıya Ödül Sınavı’nda” Özel Kardelen Koleji Ortaokulu öğrencileri büyük bir başarıya imza attı. Kardelen Ortaokulu öğrencisi Yiğit Akün, büyük katılımlı bu sınavın birincisi oldu.
  Kardelen Koleji’nin geçen ay 4 ,5, 6 ve 7. Sınıflara yaptığı sınavlar gibi 8. Sınıf sınavlarında da rekor düzeyde katılım gerçekleşti. Yaklaşık 900 kişinin katıldığı sınavlarda Kardelen Koleji Ortaokulu öğrencileri büyük çoğunlukla ilk sıralara yerleşti. Özel Kardelen Koleji Ortaokulu Müdürü Faruk Çamcı’dan edindiğimiz bilgiye göre, Özel Kardelen Ortaokulu öğrencilerinin 34 tanesi ilk 100 içine girerken, öğrencilerin yarıdan çoğu ilk 200 arasında yer aldı. Çamcı, “Bu açık istatistik bireysel başarıda olduğu gibi kitlesel başarıda da Kardelen öğrencilerinin başarılarını ortaya koymaktadır”dedi.   2016 TEOG’da her iki sınavın tek birincisi Hüseyin Kaan Özdemir’in Kardelen Koleji öğrencisi olduğunu 2017 2. TEOG’da 13 öğrencilerinin tam puan aldığını belirten Faruk Çamcı, bu yıl yapılacak Liselere Geçiş Sınavlarında Kardelen Koleji olarak iddialarını daha da yukarı taşıyacaklarını belirtti.   Çamcı, “Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesinin yaptığı tüm illeri kapsayan bu sınavda öğrencilerimizin ortaya koydukları büyük başarı nedeniyle hepsini kutluyorum. Özveriyle çalışan öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum”diye konuştu.  
Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinin geçen hafta yaptığı “Başarıya Ödül Sınavı’nda” Özel Kardelen Koleji Ortaokulu öğrencileri büyük bir başarıya imza attı. Kardelen Ortaokulu öğrencisi Yiğit Akün, büyük katılımlı bu sınavın birincisi oldu.

 

Kardelen Koleji’nin geçen ay 4 ,5, 6 ve 7. Sınıflara yaptığı sınavlar gibi 8. Sınıf sınavlarında da rekor düzeyde katılım gerçekleşti. Yaklaşık 900 kişinin katıldığı sınavlarda Kardelen Koleji Ortaokulu öğrencileri büyük çoğunlukla ilk sıralara yerleşti. Özel Kardelen Koleji Ortaokulu Müdürü Faruk Çamcı’dan edindiğimiz bilgiye göre, Özel Kardelen Ortaokulu öğrencilerinin 34 tanesi ilk 100 içine girerken, öğrencilerin yarıdan çoğu ilk 200 arasında yer aldı. Çamcı, “Bu açık istatistik bireysel başarıda olduğu gibi kitlesel başarıda da Kardelen öğrencilerinin başarılarını ortaya koymaktadır”dedi.

 

2016 TEOG’da her iki sınavın tek birincisi Hüseyin Kaan Özdemir’in Kardelen Koleji öğrencisi olduğunu 2017 2. TEOG’da 13 öğrencilerinin tam puan aldığını belirten Faruk Çamcı, bu yıl yapılacak Liselere Geçiş Sınavlarında Kardelen Koleji olarak iddialarını daha da yukarı taşıyacaklarını belirtti.

 

Çamcı, “Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesinin yaptığı tüm illeri kapsayan bu sınavda öğrencilerimizin ortaya koydukları büyük başarı nedeniyle hepsini kutluyorum. Özveriyle çalışan öğretmenlerimize de teşekkür ediyorum”diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.