Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen sportif faaliyetlerde de tam gaz

EĞİTİM 10.10.2019 - 14:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen sportif faaliyetlerde de tam gaz

Çeyrek asırlık tecrübesiyle ve elde ettiği başarılarla Nevşehir’in öncü kurumu olan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Spor Salonunda dostluk maçı gerçekleştirildi
  Çeyrek asırlık tecrübesiyle ve elde ettiği başarılarla Nevşehir’in öncü kurumu olan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Spor Salonunda dostluk maçı gerçekleştirildi.   Nevşehir’in en donanımlı ve en modern spor kompleksine sahip olan Özel Kardelen Eğitim Kurumlarında Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi ile Ürgüp Tesan Fen Lisesi arasında basketbol branşında dostluk maçı düzenlendi. 1450 m2 kapalı alana sahip, 450 kişi seyirci kapasiteli, radyan ısıtma sistemi ve son teknoloji ürünü zemin kaplaması ile dünya standartlarında bir spor salonu olan Özel Kardelen Eğitim Kurumları Spor Salonu’nda gerçekleştirilen, tarafların kıyasıya çekiştiği maçta dostluk kazandı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, “Öğrencilerimizin akademik gelişiminin yanında sosyal yönlerden de gelişimini sağlamak amacıyla oluşturmuş olduğumuz bölgemizin en modern spor kompleksiyle onlara maksimum düzeyde imkan sağlamış durumdayız. Farklı branşlarda grup müsabakalarının başlamasının öncesinde de Ürgüp Tesan Fen Lisesi ile basketbol hazırlık maçı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Göstermiş oldukları mücadele ve centilmenlikten ötürü de tüm öğrencilere teşekkürlerimi sunuyorum. Öğrencilerimizin her alanda kendilerini en iyi şekilde geliştirebilmelerini sağlamak amacıyla farklı branşlarda da düzenleyeceğimiz etkinlikler devam edecektir.” dedi.    
Çeyrek asırlık tecrübesiyle ve elde ettiği başarılarla Nevşehir’in öncü kurumu olan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Spor Salonunda dostluk maçı gerçekleştirildi

 

Çeyrek asırlık tecrübesiyle ve elde ettiği başarılarla Nevşehir’in öncü kurumu olan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Spor Salonunda dostluk maçı gerçekleştirildi.

 

Nevşehir’in en donanımlı ve en modern spor kompleksine sahip olan Özel Kardelen Eğitim Kurumlarında Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi ile Ürgüp Tesan Fen Lisesi arasında basketbol branşında dostluk maçı düzenlendi. 1450 m2 kapalı alana sahip, 450 kişi seyirci kapasiteli, radyan ısıtma sistemi ve son teknoloji ürünü zemin kaplaması ile dünya standartlarında bir spor salonu olan Özel Kardelen Eğitim Kurumları Spor Salonu’nda gerçekleştirilen, tarafların kıyasıya çekiştiği maçta dostluk kazandı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, “Öğrencilerimizin akademik gelişiminin yanında sosyal yönlerden de gelişimini sağlamak amacıyla oluşturmuş olduğumuz bölgemizin en modern spor kompleksiyle onlara maksimum düzeyde imkan sağlamış durumdayız. Farklı branşlarda grup müsabakalarının başlamasının öncesinde de Ürgüp Tesan Fen Lisesi ile basketbol hazırlık maçı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Göstermiş oldukları mücadele ve centilmenlikten ötürü de tüm öğrencilere teşekkürlerimi sunuyorum. Öğrencilerimizin her alanda kendilerini en iyi şekilde geliştirebilmelerini sağlamak amacıyla farklı branşlarda da düzenleyeceğimiz etkinlikler devam edecektir.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.