Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen Standı Yoğun İlgi Görüyor

EĞİTİM 25.05.2017 - 14:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelen Standı Yoğun İlgi Görüyor

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Nevşehir Diriliş Meydanında Düzenlenen Öğrenme Şenliği’nde Stand Açtı.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Nevşehir Diriliş Meydanında Düzenlenen Öğrenme Şenliği’nde Stand Açtı.   Özel Kardelen Koleji Hayat Boyu Öğrenme alışkanlığı kazanımını destekleyen ve dünyanın çeşitli kentlerinde yıllardır uygulanmakta olan öğrenme şenliğinde Erasmus + çalışmaları ve TÜBİTAK projelerinin yer aldığı stand ile şenliğe katıldı. Borsa kavşağından başlayan şenlik yürüyüşü diriliş meydanında son buldu. Nevşehir Milli Eğitim müdürlüğünün organize ettiği şenliğe Vali Yardımcısı Ahmet Soley, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve çok sayıda kamu yöneticileri katıldı.   Kardelen Eğitim Kurumlarının açtığı stand da Erasmus + projesi tanıtıldı. Nevşehir halkının ilgisini ve dikkatini çeken stant’a yoğun ilgi gösterildi. Geçtiğimiz haftalarda Tübitak tarafından düzenlenen yarışmada derece alan Kardelen Koleji projesi öğrenme şenliğinde meraklılarıyla buluştu.   Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Nevşehir’in geleceği açısından düzenlenen “Öğrenme Şenliği”nin önemini vurguladı. Demir beşikten mezara kadar devam eden öğrenme süreçlerinin nasıl gerçekleştiğinin sergilenmesi adına “Öğrenme Şenlikleri”ni düzenlediği belirtti. Bizde Kardelen Koleji olarak projelerimizi tanıtma fırsatı veren İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkürlerimizi sunuyoruz.  
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Nevşehir Diriliş Meydanında Düzenlenen Öğrenme Şenliği’nde Stand Açtı.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Nevşehir Diriliş Meydanında Düzenlenen Öğrenme Şenliği’nde Stand Açtı.

 

Özel Kardelen Koleji Hayat Boyu Öğrenme alışkanlığı kazanımını destekleyen ve dünyanın çeşitli kentlerinde yıllardır uygulanmakta olan öğrenme şenliğinde Erasmus + çalışmaları ve TÜBİTAK projelerinin yer aldığı stand ile şenliğe katıldı. Borsa kavşağından başlayan şenlik yürüyüşü diriliş meydanında son buldu. Nevşehir Milli Eğitim müdürlüğünün organize ettiği şenliğe Vali Yardımcısı Ahmet Soley, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve çok sayıda kamu yöneticileri katıldı.

 

Kardelen Eğitim Kurumlarının açtığı stand da Erasmus + projesi tanıtıldı. Nevşehir halkının ilgisini ve dikkatini çeken stant’a yoğun ilgi gösterildi. Geçtiğimiz haftalarda Tübitak tarafından düzenlenen yarışmada derece alan Kardelen Koleji projesi öğrenme şenliğinde meraklılarıyla buluştu.

 

Nevşehir Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Nevşehir’in geleceği açısından düzenlenen “Öğrenme Şenliği”nin önemini vurguladı. Demir beşikten mezara kadar devam eden öğrenme süreçlerinin nasıl gerçekleştiğinin sergilenmesi adına “Öğrenme Şenlikleri”ni düzenlediği belirtti. Bizde Kardelen Koleji olarak projelerimizi tanıtma fırsatı veren İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.