MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelen yine zirvede

EĞİTİM 26.08.2020 - 17:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelen yine zirvede

Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla hem bireysel hem de kitlesel başarıda 2020 YKS'ye de damga vurdu.
  Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla hem bireysel hem de kitlesel başarıda 2020 YKS'ye de damga vurdu. 26 Ağustos itibarıyla ÖSYM tarafından üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla daha önceden Nevşehir tarihinin en iyi derecesini elde ederek 2020 YKS Türkiye 1.si çıkaran Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi, bireysel başarıda olduğu gibi  kitlesel başarıda da sınava damga vurdu.  Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert,  "Gerek yüz yüze eğitim döneminde gerekse uzaktan eğitim döneminde her daim yüksek hedefleri olan ve daha da önemlisi bu hedefleri gerçekleştirebilecek nitelikte olan bir kurum olduğumuzu kamuoyu ile paylaşmıştık.  Her ne kadar gönlümüz yüz yüze eğitimden yana olsa da küresel çapta yaşanan salgın nedeniyle online eğitime geçilmesiyle de ilgili önlem planlarımızı oluşturup sadece teoride değil,  pratikte de önlemler üreterek hedeflerimize ulaşmak adına gerekli planlamaları yaptık.  Kurum olarak geldiğimiz noktaya bakıldığında ÖSYM" "resmi" sonuçlarına göre Nevşehir tarihinin en iyi derecesini elde ederek 2020 YKS Türkiye 1.sini çıkardık. Sadece bireysel başarıda değil,  kitlesel başarıda da sınava damga vurduk.  An itibariyle 13 öğrencimiz tıp fakültelerini,  3 öğrencimiz diş hekimliği fakültelerini,  3 öğrencimiz hukuk fakültelerini kazanma başarısını gösterdi.  Bunların yanında bireysel hedefleri doğrultusunda Koç Üniversitesi İşletme,  Koç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü tercih ederek kazanan öğrencilerimiz de oldu. Yine kendi hedefleri doğrultusunda ülkemizin en güzide üniversitelerinin mühendislik fakültelerini kazanan öğrencilerimiz de oldu. Bu sonuçlar neticesinde Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi olarak hem bireysel hem de kitlesel anlamda elde edilen bu başarıların mimarları olan saygıdeğer velilerimi,  kıymetli öğrencilerimi ve bölgemizin her daim zirvesinde bulunan lider eğitim kadromuzu şahsım ve kurumum adına tebrik ediyorum. "dedi.
Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla hem bireysel hem de kitlesel başarıda 2020 YKS'ye de damga vurdu.

 

Türkiye 1.lerinin Okulu Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla hem bireysel hem de kitlesel başarıda 2020 YKS'ye de damga vurdu.


26 Ağustos itibarıyla ÖSYM tarafından üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla daha önceden Nevşehir tarihinin en iyi derecesini elde ederek 2020 YKS Türkiye 1.si çıkaran Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi, bireysel başarıda olduğu gibi  kitlesel başarıda da sınava damga vurdu.  Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert,  "Gerek yüz yüze eğitim döneminde gerekse uzaktan eğitim döneminde her daim yüksek hedefleri olan ve daha da önemlisi bu hedefleri gerçekleştirebilecek nitelikte olan bir kurum olduğumuzu kamuoyu ile paylaşmıştık.  Her ne kadar gönlümüz yüz yüze eğitimden yana olsa da küresel çapta yaşanan salgın nedeniyle online eğitime geçilmesiyle de ilgili önlem planlarımızı oluşturup sadece teoride değil,  pratikte de önlemler üreterek hedeflerimize ulaşmak adına gerekli planlamaları yaptık.  Kurum olarak geldiğimiz noktaya bakıldığında ÖSYM" "resmi" sonuçlarına göre Nevşehir tarihinin en iyi derecesini elde ederek 2020 YKS Türkiye 1.sini çıkardık. Sadece bireysel başarıda değil,  kitlesel başarıda da sınava damga vurduk.  An itibariyle 13 öğrencimiz tıp fakültelerini,  3 öğrencimiz diş hekimliği fakültelerini,  3 öğrencimiz hukuk fakültelerini kazanma başarısını gösterdi.  Bunların yanında bireysel hedefleri doğrultusunda Koç Üniversitesi İşletme,  Koç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü tercih ederek kazanan öğrencilerimiz de oldu. Yine kendi hedefleri doğrultusunda ülkemizin en güzide üniversitelerinin mühendislik fakültelerini kazanan öğrencilerimiz de oldu. Bu sonuçlar neticesinde Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi olarak hem bireysel hem de kitlesel anlamda elde edilen bu başarıların mimarları olan saygıdeğer velilerimi,  kıymetli öğrencilerimi ve bölgemizin her daim zirvesinde bulunan lider eğitim kadromuzu şahsım ve kurumum adına tebrik ediyorum. "dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.