Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelenler Bilgileri İle Yarıştı

EĞİTİM 31.05.2018 - 15:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelenler Bilgileri İle Yarıştı

Nevşehir’in İlk Özel Okulu olan Kardelen Eğitim Kurumları İlköğretim Matematik Kulübünün düzenlediği bilgi yarışması ödül töreni gerçekleştirildi.
  Akademik ve sportif faaliyetleri ile adından her zaman söz ettiren Kardelenler bu kez kendi şubeleri ile yarıştı.   Kardelen Koleji İlköğretim Matematik Kulübü Öğretmenleri Fatih Cengiz ve Meltem Kale tarafından 5,6 ve 7. Sınıf öğrencilerine yönelik organize edilen geleneksel bilgi yarışmasında çok çekişmeli sahnelerde yaşandı. Tüm derslerden oluşan sorulara en çok doğru cevabı veren öğrenciler madalyalarını, başarı belgelerini ve kitap ödüllerini Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı’dan aldılar. Ödüllerin sahibi öğrenciler ile jüri üyesi öğretmenler ve matematik kulübü öğretmenleri hatıra fotoğrafı çektirdi. Birbirinden farklı sorulara en çok doğru cevabı veren Kardelenlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.
Nevşehir’in İlk Özel Okulu olan Kardelen Eğitim Kurumları İlköğretim Matematik Kulübünün düzenlediği bilgi yarışması ödül töreni gerçekleştirildi.

 

Akademik ve sportif faaliyetleri ile adından her zaman söz ettiren Kardelenler bu kez kendi şubeleri ile yarıştı.

 

Kardelen Koleji İlköğretim Matematik Kulübü Öğretmenleri Fatih Cengiz ve Meltem Kale tarafından 5,6 ve 7. Sınıf öğrencilerine yönelik organize edilen geleneksel bilgi yarışmasında çok çekişmeli sahnelerde yaşandı. Tüm derslerden oluşan sorulara en çok doğru cevabı veren öğrenciler madalyalarını, başarı belgelerini ve kitap ödüllerini Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı’dan aldılar. Ödüllerin sahibi öğrenciler ile jüri üyesi öğretmenler ve matematik kulübü öğretmenleri hatıra fotoğrafı çektirdi. Birbirinden farklı sorulara en çok doğru cevabı veren Kardelenlerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.