Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelenler bilim adamlarını hem tanıyor hem tanıtıyor

EĞİTİM 28.05.2019 - 12:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelenler bilim adamlarını hem tanıyor hem tanıtıyor

25 yıldır Nevşehir’in Eğitim Üssü Konumunda olan Kardelen Eğitim Kurumları öğrencileri bilim adamlarını hem tanıyor hem de tanıtıyor.
  Kardelen Eğitim Kurumları Ortaokul öğrencileri bilim adamlarını hem tanıyor hem de tanıtıyor. Fen Bilimleri Öğretmeni Gamze Özkan, 5. Sınıf öğrencileri ile aktif öğrenme modelini uygulayarak bilime katkı sağlamış insanların daha yakından öğrenilmesini sağlıyor. Öğrencilerin kendi hazırladıkları sunumlar ve materyaller ile hem kendi sınıflarına hem de paydaş sınıflara bilimin vazgeçilmezlerini anlatmalarına imkan verilerek iletişimlerinin ve özgüvenlerinin gelişmesine katkıda bulunuluyor. Bu sayede öğrencilerin toplum karşısında kendini ifade etme becerilerinin geliştiği ve farkındalığın arttığı gözlemleniyor.   Bilim tarihine damgasını vurmuş bilim adamlarının bu şekilde ki tanıtımı Kardelenli öğrencilerin bir adım daha öne çıkmasını sağlıyor.
25 yıldır Nevşehir’in Eğitim Üssü Konumunda olan Kardelen Eğitim Kurumları öğrencileri bilim adamlarını hem tanıyor hem de tanıtıyor.

 

Kardelen Eğitim Kurumları Ortaokul öğrencileri bilim adamlarını hem tanıyor hem de tanıtıyor. Fen Bilimleri Öğretmeni Gamze Özkan, 5. Sınıf öğrencileri ile aktif öğrenme modelini uygulayarak bilime katkı sağlamış insanların daha yakından öğrenilmesini sağlıyor. Öğrencilerin kendi hazırladıkları sunumlar ve materyaller ile hem kendi sınıflarına hem de paydaş sınıflara bilimin vazgeçilmezlerini anlatmalarına imkan verilerek iletişimlerinin ve özgüvenlerinin gelişmesine katkıda bulunuluyor. Bu sayede öğrencilerin toplum karşısında kendini ifade etme becerilerinin geliştiği ve farkındalığın arttığı gözlemleniyor.

 

Bilim tarihine damgasını vurmuş bilim adamlarının bu şekilde ki tanıtımı Kardelenli öğrencilerin bir adım daha öne çıkmasını sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.