Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelenler Bilim Merkezini Keşfettiler

EĞİTİM 24.05.2018 - 17:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelenler Bilim Merkezini Keşfettiler

Nevşehir’in İlk Özel Okulu olan Kardelen Eğitim Kurumları Bilim, Fen ve Teknoloji Kulübü Öğretmenleri ve Öğrencileri Kayseri Bilim Merkezi ve Anadolu Harikalar Diyarı Hayvanat Bahçesine gezi düzenledi.
  Kardelen Koleji İlköğretim Müdür Yardımcısı Rabia Işıl Ferli ve Kardelen Koleji Öğretmenleri Ahmet Gültekin ve Songül Civan’ın katıldığı, Fen Bilimleri Öğretmeni Tuğba Araz’ın 7. Sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği gezi ile öğrencilerin bilimsel düşünme becerilerini geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeyi amaçlayan Kardelen Eğitim Kurumları bu hedef doğrultusunda ilerlediğini bir kez daha gösterdi. Öğrencilerin günlük hayatta karşılaştığımız birçok olayın bilimsel karşılığını da öğrenmiş olduklarına vurgu yapıldı.   Kayseri Bilim Merkezi ve Anadolu Harikalar Diyarı Hayvanat Bahçesi gezisi ile eğitici, bilimsel ve bir o kadar da eğlenceli anlara tanıklık eden Kardelenler yaparak-yaşayarak öğrenmenin farkında olarak bilimsel süreçte öğrenimlerine katkıda bulundular.
Nevşehir’in İlk Özel Okulu olan Kardelen Eğitim Kurumları Bilim, Fen ve Teknoloji Kulübü Öğretmenleri ve Öğrencileri Kayseri Bilim Merkezi ve Anadolu Harikalar Diyarı Hayvanat Bahçesine gezi düzenledi.

 

Kardelen Koleji İlköğretim Müdür Yardımcısı Rabia Işıl Ferli ve Kardelen Koleji Öğretmenleri Ahmet Gültekin ve Songül Civan’ın katıldığı, Fen Bilimleri Öğretmeni Tuğba Araz’ın 7. Sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği gezi ile öğrencilerin bilimsel düşünme becerilerini geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeyi amaçlayan Kardelen Eğitim Kurumları bu hedef doğrultusunda ilerlediğini bir kez daha gösterdi. Öğrencilerin günlük hayatta karşılaştığımız birçok olayın bilimsel karşılığını da öğrenmiş olduklarına vurgu yapıldı.

 

Kayseri Bilim Merkezi ve Anadolu Harikalar Diyarı Hayvanat Bahçesi gezisi ile eğitici, bilimsel ve bir o kadar da eğlenceli anlara tanıklık eden Kardelenler yaparak-yaşayarak öğrenmenin farkında olarak bilimsel süreçte öğrenimlerine katkıda bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.