Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelenler ‘Biz Okuduk Sıra Sizde’ Dedi

EĞİTİM 22.05.2018 - 22:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelenler ‘Biz Okuduk Sıra Sizde’ Dedi

Her zaman her şeyin en iyisini arzulayan ve bu hedef doğrultusunda ilerleyen Özel Kardelen Koleji öğretmenleri ve öğrencilerinin“Biz Okuduk Sıra Sizde” toplumsal sorumluluk projesi devam ediyor.
  Kardelen Kültür ve Edebiyat Kulübü Rehber Öğretmeni Yeliz Özer’in başlattığı “Biz Okuduk Sıra Sizde” kampanyasının bu yıl 3.sü yapıldı. Kardelen Koleji İlköğretim Müdür Yardımcısı Ekrem Kalay, Matematik Öğretmeni Fatih Cengiz de destek verdi.   Nevşehir’in çeşitli ilçe, kasaba ve köy okullarına kitap bağışı yaparak ilimizdeki çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmanın gururunu yaşayan Türkçe Öğretmeni Yeliz Özer; “Okulumuzda 15 senedir uygulanan “Kitap Okuma Saati’nde öğrencilerimizin okuduğu kitapları yıl sonunda toplayarak devlet okullarına bağış yapıyoruz. Hem kendi öğrencilerimize toplumsal bir sorumluluk olan yardımlaşmayı öğretiyor hem de diğer okullardaki öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırıyoruz”dedi.
Her zaman her şeyin en iyisini arzulayan ve bu hedef doğrultusunda ilerleyen Özel Kardelen Koleji öğretmenleri ve öğrencilerinin“Biz Okuduk Sıra Sizde” toplumsal sorumluluk projesi devam ediyor.

 

Kardelen Kültür ve Edebiyat Kulübü Rehber Öğretmeni Yeliz Özer’in başlattığı “Biz Okuduk Sıra Sizde” kampanyasının bu yıl 3.sü yapıldı. Kardelen Koleji İlköğretim Müdür Yardımcısı Ekrem Kalay, Matematik Öğretmeni Fatih Cengiz de destek verdi.

 

Nevşehir’in çeşitli ilçe, kasaba ve köy okullarına kitap bağışı yaparak ilimizdeki çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmanın gururunu yaşayan Türkçe Öğretmeni Yeliz Özer; “Okulumuzda 15 senedir uygulanan “Kitap Okuma Saati’nde öğrencilerimizin okuduğu kitapları yıl sonunda toplayarak devlet okullarına bağış yapıyoruz. Hem kendi öğrencilerimize toplumsal bir sorumluluk olan yardımlaşmayı öğretiyor hem de diğer okullardaki öğrencilere okuma alışkanlığı kazandırıyoruz”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.