Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelenler Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladı

EĞİTİM 28.10.2017 - 11:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelenler Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 94.yıl kutlamaları Nevşehir'in lider okulu özel Kardelen Koleji'nde coşkuyla kutlandı.
  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 94.yıl kutlamaları Nevşehir'in lider okulu özel Kardelen Koleji'nde coşkuyla kutlandı. Kardelen Koleji kampüsünde gerçekleştirilen kutlama etkinliğine tüm öğrenciler, öğretmenler ve idareciler katıldı.   Kardelen Koleji ilköğretim bahçesinde gerçekleştirilen Cumhuriyet Bayramı kutlamasında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşları ve şehitler adına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ardından İstiklal Marşı okunarak günün anlam ve önemini belirten konuşma yapan İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı,”Kardelen ailesi ve öğrencilerinin Cumhuriyet'in yılmaz bekçileri olduğunu, yetiştirdikleri nesillerin aydınlık bir gelecek için umut vaat eden bir nesil olacağını, Cumhuriyet'in ve Atatürk sevgisinin gençler üzerinde yükselip unutulmadan Cumhuriyete sahip çıkılacaktır” dedi.   Okul Müdürü Çamcı’nın konuşmasının ardından şiirler okuyan şarkılar söyleyen ve çeşitli gösteriler yapan öğrenciler coşku içerinde bayraklarını sallayarak Cumhuriyetimizin 94. yılını kutladı.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 94.yıl kutlamaları Nevşehir'in lider okulu özel Kardelen Koleji'nde coşkuyla kutlandı.

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 94.yıl kutlamaları Nevşehir'in lider okulu özel Kardelen Koleji'nde coşkuyla kutlandı. Kardelen Koleji kampüsünde gerçekleştirilen kutlama etkinliğine tüm öğrenciler, öğretmenler ve idareciler katıldı.

 

Kardelen Koleji ilköğretim bahçesinde gerçekleştirilen Cumhuriyet Bayramı kutlamasında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşları ve şehitler adına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ardından İstiklal Marşı okunarak günün anlam ve önemini belirten konuşma yapan İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı,”Kardelen ailesi ve öğrencilerinin Cumhuriyet'in yılmaz bekçileri olduğunu, yetiştirdikleri nesillerin aydınlık bir gelecek için umut vaat eden bir nesil olacağını, Cumhuriyet'in ve Atatürk sevgisinin gençler üzerinde yükselip unutulmadan Cumhuriyete sahip çıkılacaktır” dedi.

 

Okul Müdürü Çamcı’nın konuşmasının ardından şiirler okuyan şarkılar söyleyen ve çeşitli gösteriler yapan öğrenciler coşku içerinde bayraklarını sallayarak Cumhuriyetimizin 94. yılını kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.