Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelenler güvenli internet gününü kutladı

EĞİTİM 05.02.2019 - 14:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelenler güvenli internet gününü kutladı

Nevşehir’in Özel Eğitimde Öncü Kurumu Kardelen Koleji öğrencileri 5 Şubat Güvenli İnternet Gününü kutladı.
  Kardelen Koleji İngilizce Zümre öğretmenleri tarafından yürütülen E-twinning projeleri kapsamında “Güvenli İnternet Kullanımı” hakkında etkinlikler düzenlendi. Çocuk ve gençlerin interneti belirli bir sorumluluk dâhilinde güvenle kullanmalarını desteklemek ve onların internetin yasadışı ve zararlı içeriklerinden korumak amacıyla Kardelen Koleji bünyesinde de birçok etkinlik yapıldı. Öğrencilerin bilinçlenmesi amacıyla kodlama çalışması ve okul panosu hazırlamasının yanı sıra kantinde gösterimde olan video içerik gösterildi.   Ayrıca Kardelen Koleji Robotik ve Kodlama Dersi Öğretmeni ve Rehberlik Servisi tarafından hazırlanan sunum ile öğretmenlere güvenli internet konusunda bilgi verildi.  
Nevşehir’in Özel Eğitimde Öncü Kurumu Kardelen Koleji öğrencileri 5 Şubat Güvenli İnternet Gününü kutladı.

 

Kardelen Koleji İngilizce Zümre öğretmenleri tarafından yürütülen E-twinning projeleri kapsamında “Güvenli İnternet Kullanımı” hakkında etkinlikler düzenlendi. Çocuk ve gençlerin interneti belirli bir sorumluluk dâhilinde güvenle kullanmalarını desteklemek ve onların internetin yasadışı ve zararlı içeriklerinden korumak amacıyla Kardelen Koleji bünyesinde de birçok etkinlik yapıldı. Öğrencilerin bilinçlenmesi amacıyla kodlama çalışması ve okul panosu hazırlamasının yanı sıra kantinde gösterimde olan video içerik gösterildi.

 

Ayrıca Kardelen Koleji Robotik ve Kodlama Dersi Öğretmeni ve Rehberlik Servisi tarafından hazırlanan sunum ile öğretmenlere güvenli internet konusunda bilgi verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.