Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelenler hami okulu ile fidan dikiminde buluştu

EĞİTİM 12.04.2019 - 15:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelenler hami okulu ile fidan dikiminde buluştu

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Hami projesi kapsamında fidanlarını toprakla buluşturdu.
  Özel Eğitim ile kamu okulları arasındaki işbirliği ve sosyal dayanışmayı artıracak çalışmalardan biri olan Hami Projesine destek veren Kardelen Eğitim Kurumları proje ortağı Kavak Ortaokulu öğrencilerini kampüsünde misafir etti. Kardelenli öğrenciler proje ortağı arkadaşlarıyla ilk olarak öğle yemeğinde bir araya geldi. Daha sonra Kardelen Kolejinin hazırladığı fidanları toprakla buluşturdular. Bu proje ile her öğrencinin bir fidanı olmuş oldu. Hami Projesi ile resmi ve özel okulların etkileşiminin artırılması, eğitim öğretimde öğrencilerin akademik başarı ve sosyal becerilerinin geliştirilmesinin sağlanması, iki kurumsal yapının bir arada eğitimin temel hedeflerine ilişkin iş birliği yapması hedeflenmektedir.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji Hami projesi kapsamında fidanlarını toprakla buluşturdu.

 

Özel Eğitim ile kamu okulları arasındaki işbirliği ve sosyal dayanışmayı artıracak çalışmalardan biri olan Hami Projesine destek veren Kardelen Eğitim Kurumları proje ortağı Kavak Ortaokulu öğrencilerini kampüsünde misafir etti. Kardelenli öğrenciler proje ortağı arkadaşlarıyla ilk olarak öğle yemeğinde bir araya geldi. Daha sonra Kardelen Kolejinin hazırladığı fidanları toprakla buluşturdular. Bu proje ile her öğrencinin bir fidanı olmuş oldu.

Hami Projesi ile resmi ve özel okulların etkileşiminin artırılması, eğitim öğretimde öğrencilerin akademik başarı ve sosyal becerilerinin geliştirilmesinin sağlanması, iki kurumsal yapının bir arada eğitimin temel hedeflerine ilişkin iş birliği yapması hedeflenmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.