Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelenler LGS Sınavlarına Hazır

EĞİTİM 01.06.2018 - 13:40, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelenler LGS Sınavlarına Hazır

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu olan Özel Kardelen Koleji İlköğretim 8. Sınıf öğrencileri öğretim yılı boyunca çok yoğun çalıştıkları Liselere Geçiş Sınavlarına eksiksiz hazırlar.
  Kardelen Koleji 8. Sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan seri deneme sınavları hakkında konuşan Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı; “ Bu yıl 5 şube olarak mezun edeceğimiz son sınıflarımız tüm öğretimlerini dolu dolu yaşadıklarını öğretim yılı hazırlık kursları ve hafta sonu kurslarını büyük bir özveri ve disiplinle tamamladılar.” Diyerek Ağustos ayı ortalarında başladıkları hazırlık kurslarını tüm öğretim yıllı çalışmalarını ve hafta sonu kurslarını öğrencilerin anlayışı içinde gerçekleştirildiğine vurgu yaptı.   Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, “Sınav şeklinin değişikliklerine ve detaylara takılmadan dönem başından itibaren öğrencilerimize her halükarda mutlak bir seçmeye tabii olacaklarını bilincini kazandırdık. Rehavete ve yılgınlığa yol açmadan çalışmaya ve başarıya odaklı öğrencilerimiz büyük bir anlayış ve özveri ile çalışmalarını kesintisiz sürdürdüler. Ve sınavlara hazırlandılar onların başaracaklarına inanıyoruz ve güveniyoruz. Tüm aşamalarda velilerimizin yakın alakasını ve yoğun desteğini gördük bu nedenle velilerimize de sonsuz teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz başaracağına ve en iyisini yapacaklarına inanıyor ve güveniyoruz” dedi.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu olan Özel Kardelen Koleji İlköğretim 8. Sınıf öğrencileri öğretim yılı boyunca çok yoğun çalıştıkları Liselere Geçiş Sınavlarına eksiksiz hazırlar.

 

Kardelen Koleji 8. Sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan seri deneme sınavları hakkında konuşan Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı; “ Bu yıl 5 şube olarak mezun edeceğimiz son sınıflarımız tüm öğretimlerini dolu dolu yaşadıklarını öğretim yılı hazırlık kursları ve hafta sonu kurslarını büyük bir özveri ve disiplinle tamamladılar.” Diyerek Ağustos ayı ortalarında başladıkları hazırlık kurslarını tüm öğretim yıllı çalışmalarını ve hafta sonu kurslarını öğrencilerin anlayışı içinde gerçekleştirildiğine vurgu yaptı.

 

Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı, “Sınav şeklinin değişikliklerine ve detaylara takılmadan dönem başından itibaren öğrencilerimize her halükarda mutlak bir seçmeye tabii olacaklarını bilincini kazandırdık. Rehavete ve yılgınlığa yol açmadan çalışmaya ve başarıya odaklı öğrencilerimiz büyük bir anlayış ve özveri ile çalışmalarını kesintisiz sürdürdüler. Ve sınavlara hazırlandılar onların başaracaklarına inanıyoruz ve güveniyoruz. Tüm aşamalarda velilerimizin yakın alakasını ve yoğun desteğini gördük bu nedenle velilerimize de sonsuz teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimiz başaracağına ve en iyisini yapacaklarına inanıyor ve güveniyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.