MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelenler Şiir Okuma Yarışması Düzenledi

EĞİTİM 22.12.2016 - 18:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelenler Şiir Okuma Yarışması Düzenledi

Nevşehir’in lider eğitim kurumu Özel Kardelen Koleji 2. Geleneksel Şiir okuma yarışması düzenledi.
Nevşehir’in lider eğitim kurumu Özel Kardelen Koleji 2. Geleneksel Şiir okuma yarışması düzenledi.   Özel Kardelen Koleji Edebiyat kulübü her yıl olduğu gibi bu yılda geleneği bozmayarak ilköğretim sınıfları arasında şiir okuma yarışması düzenledi. Yarışma’da Türkçe Öğretmenleri tarafından oluşturulan Jüri üyeleri öğrencilerin okudukları şiirlerde hakimiyet, beden dili, vurgu, tonlama ve diksiyona göre puanlama gerçekleştirdi.   Kardelen Koleji Konferans Salonunda düzenlen şiir okuma yarışmasına İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı ile Türkçe Öğretmenleri Yeliz Özer, Ahmet Gültekin, Merve Arslantürk, Fatih Çamcı ve Öğrenciler katıldı.   Yaklaşık 3 saat süren yarışmanın ardından, sınıf birincileri belirlendi. Sınıf birincileri belirlenmesinin ardından okul birinciliği için kendi aralarında tekrar yarışarak okul birincisi belirlendi. Okul birincisi olmaya hak kazanan 5.Sınıf öğrencisi Fatih Yılmaz ve diğer sınıf birincilerine İlköğretim müdürü Faruk ÇAMCI Belgelerini vererek tebrik etti. İşte Sınıf ve Okul Birincileri: 5. Sınıf: Fatih Yılmaz (Okul Birincisi) 6. Sınıf: Ayşe Naz Kayar 7. Sınıf: Asya Tamaç 8. Sınıf: Kevser Hatice Ünal  
Nevşehir’in lider eğitim kurumu Özel Kardelen Koleji 2. Geleneksel Şiir okuma yarışması düzenledi.

Nevşehir’in lider eğitim kurumu Özel Kardelen Koleji 2. Geleneksel Şiir okuma yarışması düzenledi.

 

Özel Kardelen Koleji Edebiyat kulübü her yıl olduğu gibi bu yılda geleneği bozmayarak ilköğretim sınıfları arasında şiir okuma yarışması düzenledi. Yarışma’da Türkçe Öğretmenleri tarafından oluşturulan Jüri üyeleri öğrencilerin okudukları şiirlerde hakimiyet, beden dili, vurgu, tonlama ve diksiyona göre puanlama gerçekleştirdi.

 

Kardelen Koleji Konferans Salonunda düzenlen şiir okuma yarışmasına İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı ile Türkçe Öğretmenleri Yeliz Özer, Ahmet Gültekin, Merve Arslantürk, Fatih Çamcı ve Öğrenciler katıldı.

 

Yaklaşık 3 saat süren yarışmanın ardından, sınıf birincileri belirlendi. Sınıf birincileri belirlenmesinin ardından okul birinciliği için kendi aralarında tekrar yarışarak okul birincisi belirlendi. Okul birincisi olmaya hak kazanan 5.Sınıf öğrencisi Fatih Yılmaz ve diğer sınıf birincilerine İlköğretim müdürü Faruk ÇAMCI Belgelerini vererek tebrik etti.

İşte Sınıf ve Okul Birincileri:

5. Sınıf: Fatih Yılmaz (Okul Birincisi)

6. Sınıf: Ayşe Naz Kayar

7. Sınıf: Asya Tamaç

8. Sınıf: Kevser Hatice Ünal

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.