Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelenler Yerli Malı Haftası’nda tutumluluk mesajı verdi

EĞİTİM 20.12.2018 - 13:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelenler Yerli Malı Haftası’nda tutumluluk mesajı verdi

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurum Kardelen Koleji’nde bilinçli tüketiciliğe özendiren, Yerli Malı Haftası kutlandı.
  Tutum, Yatırım ve Türk Malları konusunda bilinçlendiren Yerli Malı Haftası’nda Kardelen Koleji Öğrencilerine, yerli ürünlerin kullanılması ve tutumlu olmanın önemi anlatıldı. Her sınıfın planladığı etkinlikte öğrenciler evlerinden getirdikleri yiyecekleri arkadaşlarıyla paylaştı. Yerli malı haftası için hazırlanan okul panosuna da karekod sistemi yerleştirildi. Öğrenciler bu sistem ile yerli üretim yapan firmaları görebildi. Ayrıca ürün ve meşhur olduğu şehir eşleştirmeleri oyunlarında da çok eğlendiler. Kardelen Koleji Öğrencileri, Yerli Malı Haftası’nda hem eğlendi hem de bilinçlendi.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurum Kardelen Koleji’nde bilinçli tüketiciliğe özendiren, Yerli Malı Haftası kutlandı.

 

Tutum, Yatırım ve Türk Malları konusunda bilinçlendiren Yerli Malı Haftası’nda Kardelen Koleji Öğrencilerine, yerli ürünlerin kullanılması ve tutumlu olmanın önemi anlatıldı. Her sınıfın planladığı etkinlikte öğrenciler evlerinden getirdikleri yiyecekleri arkadaşlarıyla paylaştı. Yerli malı haftası için hazırlanan okul panosuna da karekod sistemi yerleştirildi. Öğrenciler bu sistem ile yerli üretim yapan firmaları görebildi. Ayrıca ürün ve meşhur olduğu şehir eşleştirmeleri oyunlarında da çok eğlendiler.

Kardelen Koleji Öğrencileri, Yerli Malı Haftası’nda hem eğlendi hem de bilinçlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.