Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelenlerden Örnek Davranış

EĞİTİM 06.01.2017 - 11:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelenlerden Örnek Davranış

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji İhtiyaç Sahibi Vatandaşlar İçin Yardım Elini Uzattı.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji İhtiyaç Sahibi Vatandaşlar İçin Yardım Elini Uzattı.   Özel Kardelen Koleji öğretmen ve öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Nevşehir genelinde başlatılan askıda elbise kampanyasına yardım topladı. “Paylaş ki Yürekler Isınsın” sloganıyla yola çıkan Özel Kardelen Koleji askıda giysi yardım kampanyası ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara umut olmaya devam ediyor. Kardelen Koleji biyoloji öğretmeni Gökçe Çiçek Saygılı önderliğinde yürütülen kampanyada Fen ve Anadolu Lisesi müdürü Mürsel Mert şunlara değindi. “ Nevşehir de bir çok ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız olduğunu hepimiz biliyoruz, İnsanların ülkelerindeki zor yaşam şartlarından dolayı ülkemize sığınmaları nedeni ile bu sayı gittikçe artıyor. Bizde Özel Kardelen Koleji olarak elimizden geldiğince onlara yardımcı olabilmek adına böyle bir girişimde bulunduk. Bu kampanyada bizi destekleyen Kardelen Koleji çalışanları ve öğrencilerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” dedi.   Özel Kardelen Koleji yardım kampanyası için topladığı elbiseleri Nevşehir Sebze Pazarı 2 nolu kapı yanındaki merkeze teslim ederek örnek davranış sergiledi.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji İhtiyaç Sahibi Vatandaşlar İçin Yardım Elini Uzattı.

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji İhtiyaç Sahibi Vatandaşlar İçin Yardım Elini Uzattı.

 

Özel Kardelen Koleji öğretmen ve öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlar için Nevşehir genelinde başlatılan askıda elbise kampanyasına yardım topladı. “Paylaş ki Yürekler Isınsın” sloganıyla yola çıkan Özel Kardelen Koleji askıda giysi yardım kampanyası ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara umut olmaya devam ediyor. Kardelen Koleji biyoloji öğretmeni Gökçe Çiçek Saygılı önderliğinde yürütülen kampanyada Fen ve Anadolu Lisesi müdürü Mürsel Mert şunlara değindi. “ Nevşehir de bir çok ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız olduğunu hepimiz biliyoruz, İnsanların ülkelerindeki zor yaşam şartlarından dolayı ülkemize sığınmaları nedeni ile bu sayı gittikçe artıyor. Bizde Özel Kardelen Koleji olarak elimizden geldiğince onlara yardımcı olabilmek adına böyle bir girişimde bulunduk. Bu kampanyada bizi destekleyen Kardelen Koleji çalışanları ve öğrencilerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

 

Özel Kardelen Koleji yardım kampanyası için topladığı elbiseleri Nevşehir Sebze Pazarı 2 nolu kapı yanındaki merkeze teslim ederek örnek davranış sergiledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.