Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelenlerin Okuma Bayramı Sevinci

EĞİTİM 09.04.2018 - 21:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelenlerin Okuma Bayramı Sevinci

Nevşehir’de Özel Eğitimde Gerçek Başarının tek adresi olan Kardelen Koleji, İlkokul 1. sınıfları şölen tadında okuma bayramı yaptılar.
  Kardelen Koleji’nde düzenlenen kokteyl ile başlayan okuma bayramı Miniklerin heyecanlı halleri de gözlerden kaçmadı. Kardelen öğrencilerinin eğitim öğretim alanındaki ilk başarılarını kutladılar. Kardelen Koleji Konferans Salonunda düzenlenen program ile öğrenciler doyasıya eğlenerek okuma-yazma öğrenmelerini bayram coşkusuyla kutladılar. Kardelenli Miniklerin okuma bayramı, skeçler, oratoryolar, şiirler, halk oyunları, tango ve Kafkas oyunları eşliğinde gerçekleştirildi. Programa, KADEM İl Temsilcisi İlkay Akün ve Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Akün, okul idarecileri, öğretmenleri ve çok sayıda veli katıldı.   Kardelen Koleji öğretmen ve öğrencilerinin emeğiyle gerçekleşen etkinlik kapsamında açılan resim sergisi velilerden tam not alırken programda minik öğrencilerin dans gösterileri de büyük beğeni topladı. Şiirlerin okunduğu etkinlikte halk oyunları gösterileri ve öğrencilerden oluşan koronun sahne alması ile son buldu.   Kardelenli Miniklerin okuma bayramı programının sonunda, okuma-yazma öğrenen öğrencilere, hikâye kitabı ve üzerlerinde fotoğraflarının bulunduğu madalyalar hediye edildi.    
Nevşehir’de Özel Eğitimde Gerçek Başarının tek adresi olan Kardelen Koleji, İlkokul 1. sınıfları şölen tadında okuma bayramı yaptılar.

 

Kardelen Koleji’nde düzenlenen kokteyl ile başlayan okuma bayramı Miniklerin heyecanlı halleri de gözlerden kaçmadı. Kardelen öğrencilerinin eğitim öğretim alanındaki ilk başarılarını kutladılar. Kardelen Koleji Konferans Salonunda düzenlenen program ile öğrenciler doyasıya eğlenerek okuma-yazma öğrenmelerini bayram coşkusuyla kutladılar. Kardelenli Miniklerin okuma bayramı, skeçler, oratoryolar, şiirler, halk oyunları, tango ve Kafkas oyunları eşliğinde gerçekleştirildi. Programa, KADEM İl Temsilcisi İlkay Akün ve Kardelen Koleji Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Akün, okul idarecileri, öğretmenleri ve çok sayıda veli katıldı.

 

Kardelen Koleji öğretmen ve öğrencilerinin emeğiyle gerçekleşen etkinlik kapsamında açılan resim sergisi velilerden tam not alırken programda minik öğrencilerin dans gösterileri de büyük beğeni topladı. Şiirlerin okunduğu etkinlikte halk oyunları gösterileri ve öğrencilerden oluşan koronun sahne alması ile son buldu.

 

Kardelenli Miniklerin okuma bayramı programının sonunda, okuma-yazma öğrenen öğrencilere, hikâye kitabı ve üzerlerinde fotoğraflarının bulunduğu madalyalar hediye edildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.