Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelenlerin Ukrayna ve Yunanistan ile mektup kardeşliği

EĞİTİM 15.01.2019 - 11:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelenlerin Ukrayna ve Yunanistan ile mektup kardeşliği

Nevşehir’de Özel Eğitimin öncü kurumu, Kardelen Koleji öğrencilerinin hazırladığı yılbaşı mektuplarına Ukrayna ve Yunanistan cevap geldi.
  E-twinning projesi kapsamında gerçekleştirilen çalışma ile Kardelenli öğrencilerin proje ortağı Ukrayna ve Yunanistan’daki okullara kendi yaptıkları yılbaşı mektupları gönderildi. Mektup kardeşliğini devam ettiren yabancı öğrenciler de Kardelenlerin mektuplarını cevapsız bırakmadı. Birbirinden özenle hazırlanmış zarfları alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Mektuplarına kavuşan Kardelenler oluşturdukları E-twinning panolarında mektuplarını sergilemeyi de unutmadı. Kardelen Koleji olarak yürüttüğümüz E-twinning projeleri ile öğrencilerin İngilizce yazma becerilerini geliştirmek, yabancı dil öğrenmenin önemini öğrencilere htirebilmek, Avrupa bilincini fark ettirebilmek, katılımcı ülkeler hakkında bölgesel ve kültürel bilgi edinmek amaçlanmaktadır. Kardelen Koleji E-twinning üyeleri arasında bulunmakta ve Avrupa ülkeleriyle ortak projelere destek vermektedir.
Nevşehir’de Özel Eğitimin öncü kurumu, Kardelen Koleji öğrencilerinin hazırladığı yılbaşı mektuplarına Ukrayna ve Yunanistan cevap geldi.

 

E-twinning projesi kapsamında gerçekleştirilen çalışma ile Kardelenli öğrencilerin proje ortağı Ukrayna ve Yunanistan’daki okullara kendi yaptıkları yılbaşı mektupları gönderildi. Mektup kardeşliğini devam ettiren yabancı öğrenciler de Kardelenlerin mektuplarını cevapsız bırakmadı. Birbirinden özenle hazırlanmış zarfları alan öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Mektuplarına kavuşan Kardelenler oluşturdukları E-twinning panolarında mektuplarını sergilemeyi de unutmadı.

Kardelen Koleji olarak yürüttüğümüz E-twinning projeleri ile öğrencilerin İngilizce yazma becerilerini geliştirmek, yabancı dil öğrenmenin önemini öğrencilere htirebilmek, Avrupa bilincini fark ettirebilmek, katılımcı ülkeler hakkında bölgesel ve kültürel bilgi edinmek amaçlanmaktadır. Kardelen Koleji E-twinning üyeleri arasında bulunmakta ve Avrupa ülkeleriyle ortak projelere destek vermektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.