MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelenli Minik Kalplerin Hayvan Sevgisi

EĞİTİM 11.10.2018 - 11:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelenli Minik Kalplerin Hayvan Sevgisi

Nevşehir’de Yenilenen Müstakil Binası ile dikkat çeken Özel Kardelen Anaokulu, miniklerinin hayvanlara karşı duyarlı bireyler olarak yetişebilmeleri için farklı bir yol seçti.
  Kardelen Anaokulu, öğrencilerine hayvan sevgisini aşılamak için ilk adım olarak çocukların sokak köpeklerini beslemelerinin yararlı olacağını düşünerek öğrencilere köpek maması dağıtmaya karar verdi. Kardelenli Miniklere, küçük paketlerde köpek maması dağıtıldı. Köpek maması dağıtılan öğrencilerden, yaşadıkları sokaktaki köpeklerini bu mamalarla beslenmeleri istendi.   Kardelen Koleji Anaokulu “ Ağaç yaşken eğilir” anlayışı ile hareket ederek hayvan sevgisini küçük yaşta çocuklara aşılamaya çalışıyor. Okullarında 3, 4 ve 5 yaşlarında çocukların eğitim aldıklarını bu yaşta insan, doğa ve hayvan sevgisi aşılanan çocukların ileride bilinçli bireyler olacakları vurgusu yapıldı.
Nevşehir’de Yenilenen Müstakil Binası ile dikkat çeken Özel Kardelen Anaokulu, miniklerinin hayvanlara karşı duyarlı bireyler olarak yetişebilmeleri için farklı bir yol seçti.

 

Kardelen Anaokulu, öğrencilerine hayvan sevgisini aşılamak için ilk adım olarak çocukların sokak köpeklerini beslemelerinin yararlı olacağını düşünerek öğrencilere köpek maması dağıtmaya karar verdi. Kardelenli Miniklere, küçük paketlerde köpek maması dağıtıldı. Köpek maması dağıtılan öğrencilerden, yaşadıkları sokaktaki köpeklerini bu mamalarla beslenmeleri istendi.

 

Kardelen Koleji Anaokulu “ Ağaç yaşken eğilir” anlayışı ile hareket ederek hayvan sevgisini küçük yaşta çocuklara aşılamaya çalışıyor. Okullarında 3, 4 ve 5 yaşlarında çocukların eğitim aldıklarını bu yaşta insan, doğa ve hayvan sevgisi aşılanan çocukların ileride bilinçli bireyler olacakları vurgusu yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.