Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelenli Minik Ressamlar İş Başında

EĞİTİM 04.04.2018 - 23:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelenli Minik Ressamlar İş Başında

Nevşehir’in Yenilenen Müstakil Binası ile dikkat çeken Özel Kardelen Anaokulu Minik Ressamları cam boyası ile mika tabak üzerine çalıştıkları desen boyama etkinliği ile birbirinden güzel eserler ortaya çıkardı.
  Büyük bir dikkat ile mika tabak üzerine boyama yaptıkları çalışmada Minik Kardelenler keyifli bir etkinlikte yer almanın yanı sıra sanatsal yeteneklerinin keşfi açısından da çok önemli ve güzel bir çalışma gerçekleştirdiler. Bu tür etkinlikler sonucunda yetenekli öğrencilerini tespit ederek bu alanda geliştirilmesi içinde özel çalışmalar yürüten Özel Kardelen Anaokulu öğretmenleri, çocukların yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini kullanarak yaptıkları birbirinden eğlenceli el işleri çalışmaları ile miniklerin basit motor gelişimleri açısından da önemli olduğu vurgusunu yaptılar.   Çocuk gelişimde resmin önemli bir rol oynadığını ifade eden Özel Kardelen Anaokulu öğretmenleri “Çocukların yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini kullanarak yaptıkları birbirinden eğlenceli el işleri yapıyoruz. Miniklerin renkli boya kalemleri, suluboya gibi malzemelerle erken yaşta tanışması okul yaşamında gerek olacak yazma becerilerini geliştirmesi açısından önemlidir. Böylelikle çocuk hem ince kaslarını(kalem tutma, fırça tutma, parmak boyası yapma, vs) çalıştırırken hem de yaratıcılığını geliştirmiş olacaktır. Bunun yanında duygularını ve düşüncelerini çizimler aracılığıyla ifade edebiliyorlar.”ifadelerini kullandılar.
Nevşehir’in Yenilenen Müstakil Binası ile dikkat çeken Özel Kardelen Anaokulu Minik Ressamları cam boyası ile mika tabak üzerine çalıştıkları desen boyama etkinliği ile birbirinden güzel eserler ortaya çıkardı.

 

Büyük bir dikkat ile mika tabak üzerine boyama yaptıkları çalışmada Minik Kardelenler keyifli bir etkinlikte yer almanın yanı sıra sanatsal yeteneklerinin keşfi açısından da çok önemli ve güzel bir çalışma gerçekleştirdiler. Bu tür etkinlikler sonucunda yetenekli öğrencilerini tespit ederek bu alanda geliştirilmesi içinde özel çalışmalar yürüten Özel Kardelen Anaokulu öğretmenleri, çocukların yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini kullanarak yaptıkları birbirinden eğlenceli el işleri çalışmaları ile miniklerin basit motor gelişimleri açısından da önemli olduğu vurgusunu yaptılar.

 

Çocuk gelişimde resmin önemli bir rol oynadığını ifade eden Özel Kardelen Anaokulu öğretmenleri “Çocukların yaratıcılıklarını ve hayal güçlerini kullanarak yaptıkları birbirinden eğlenceli el işleri yapıyoruz. Miniklerin renkli boya kalemleri, suluboya gibi malzemelerle erken yaşta tanışması okul yaşamında gerek olacak yazma becerilerini geliştirmesi açısından önemlidir. Böylelikle çocuk hem ince kaslarını(kalem tutma, fırça tutma, parmak boyası yapma, vs) çalıştırırken hem de yaratıcılığını geliştirmiş olacaktır. Bunun yanında duygularını ve düşüncelerini çizimler aracılığıyla ifade edebiliyorlar.”ifadelerini kullandılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.