Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelenli Öğrenciler Fidan Dikti

EĞİTİM 19.04.2018 - 14:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelenli Öğrenciler Fidan Dikti

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu olan Özel Kardelen Koleji İlköğretim 3. Sınıf öğrencileri, ‘Yeşili Sev, Doğayı Koru!’ sloganları ile her yıl çam fidanlarını toprakla buluşturuyorlar.
  Kardelenli Minikler, fidan dikiminde Kardelen Koleji İlköğretim 3. Sınıf öğrencileri ve öğretmenlerinin yardımları ile okul bahçesine çam fidanı dikti. Bahar mevsiminin iyice etkisini göstermesiyle birlikte kendilerini doğaya atan Kardelenli Öğrenciler okul bahçesinde çam fidanı diktiler. Üzerlerine kendi isimleri yazılı olan isimliklerini takarak tamamlanan etkinlik ile öğrenciler de doğa sevgisi oluşturmak, çevre bilinci aşılamak ve ormanın önemini anlatmak içinde uygulamalı bir çalışma yapıldı.   Kardelen Koleji’nde öğrenciler ve öğretmenlerinin her yıl Mart ve Nisan ayları içerisinde devam eden fidan dikimi çalışmaları ile ‘Yeşili Sev, Doğayı Koru!’ diyerek fidanları diktiler.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu olan Özel Kardelen Koleji İlköğretim 3. Sınıf öğrencileri, ‘Yeşili Sev, Doğayı Koru!’ sloganları ile her yıl çam fidanlarını toprakla buluşturuyorlar.

 

Kardelenli Minikler, fidan dikiminde Kardelen Koleji İlköğretim 3. Sınıf öğrencileri ve öğretmenlerinin yardımları ile okul bahçesine çam fidanı dikti. Bahar mevsiminin iyice etkisini göstermesiyle birlikte kendilerini doğaya atan Kardelenli Öğrenciler okul bahçesinde çam fidanı diktiler. Üzerlerine kendi isimleri yazılı olan isimliklerini takarak tamamlanan etkinlik ile öğrenciler de doğa sevgisi oluşturmak, çevre bilinci aşılamak ve ormanın önemini anlatmak içinde uygulamalı bir çalışma yapıldı.

 

Kardelen Koleji’nde öğrenciler ve öğretmenlerinin her yıl Mart ve Nisan ayları içerisinde devam eden fidan dikimi çalışmaları ile ‘Yeşili Sev, Doğayı Koru!’ diyerek fidanları diktiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.