MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelenli Öğrenciler Güneşi Gözlemledi

EĞİTİM 10.10.2018 - 16:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelenli Öğrenciler Güneşi Gözlemledi

Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji İlköğretim öğrencileri, Dünya Uzay Haftası Etkinlikleri çerçevesinde güneşi gözlemledi.
  Erciyes Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Küçük ve Yüksek Lisans Öğrencisi, Kardelen Koleji İlköğretim Öğrencilerini uzay ve güneş sistemi hakkında bilgilendirdi. Konferans Salonunda başlayan etkinlik, Kardelen Koleji Bahçesinde hazırlanan teleskop ile güneşi gözleyerek devam etti.   Kardelen Koleji Fen Bilimleri Zümresi tarafından düzenlenen etkinlik ile öğrencilere uzay konusunda bir bilinç oluşturmaya çalışıldı. Uzayın keşfi, insanlığın uzaydan yararlanması, gezegen ve güneş sistemi ile ilgili bilgi edinilmesi amacıyla düzenlenen konferans ile uzay biliminin gelişmesi ve öğrencilerin uzay çalışmalarına olan ilgisinin arttırılması amaçlandı.   Kardelen Koleji Konferans Salonunda, Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Küçük’ün konferansının ardından Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı hediyesini takdim etti. Kardelen Koleji öğrencileri de soruları ile konferansa katkıda bulundular.
Nevşehir’in Lider Eğitim Kurumu Özel Kardelen Koleji İlköğretim öğrencileri, Dünya Uzay Haftası Etkinlikleri çerçevesinde güneşi gözlemledi.

 

Erciyes Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Küçük ve Yüksek Lisans Öğrencisi, Kardelen Koleji İlköğretim Öğrencilerini uzay ve güneş sistemi hakkında bilgilendirdi. Konferans Salonunda başlayan etkinlik, Kardelen Koleji Bahçesinde hazırlanan teleskop ile güneşi gözleyerek devam etti.

 

Kardelen Koleji Fen Bilimleri Zümresi tarafından düzenlenen etkinlik ile öğrencilere uzay konusunda bir bilinç oluşturmaya çalışıldı. Uzayın keşfi, insanlığın uzaydan yararlanması, gezegen ve güneş sistemi ile ilgili bilgi edinilmesi amacıyla düzenlenen konferans ile uzay biliminin gelişmesi ve öğrencilerin uzay çalışmalarına olan ilgisinin arttırılması amaçlandı.

 

Kardelen Koleji Konferans Salonunda, Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Küçük’ün konferansının ardından Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı hediyesini takdim etti. Kardelen Koleji öğrencileri de soruları ile konferansa katkıda bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.