Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelenli Öğrenciler Magic Roket ile Eğlenceye Doydu

EĞİTİM 27.04.2018 - 16:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelenli Öğrenciler Magic Roket ile Eğlenceye Doydu

Nevşehir’in İlk Özel Okulu olan Kardelen Koleji İlköğretim öğrencileri 10D Sinema Teknolojisi ile donatılmış ‘Magic Airline’ ile eğlenceye doydu.
  Havaların ısınmasıyla birlikte Kardelen Koleji Yerleşkesi’nde sunulan XD Cinema Kardelen Airline ile anaokulu ve ilkokul öğrencilerinin eğlenceli dakikalar geçirmeleri sağlandı.   Kardelen Koleji Yerleşkesi’nde gerçekleşen etkinlikte çocukların gönüllerince eğlenebilecekleri şişme oyun alanı, sosis balondan eğlenceli şekillerin yapılması ve Airline Roketi ile uzaya yolculuk yapmak isteyen miniklere de inanılmaz bir fırsat sundu. İlk defa tattıkları 10D sinema keyfini doyasıya yaşayan Kardelenliler görüntülere uygun seslerin oluşturulması, koltukların sallanması dolayısıyla büyük heyecan yaşadıklarını dile getirerek, idarecilerine teşekkür ettiler.
Nevşehir’in İlk Özel Okulu olan Kardelen Koleji İlköğretim öğrencileri 10D Sinema Teknolojisi ile donatılmış ‘Magic Airline’ ile eğlenceye doydu.

 

Havaların ısınmasıyla birlikte Kardelen Koleji Yerleşkesi’nde sunulan XD Cinema Kardelen Airline ile anaokulu ve ilkokul öğrencilerinin eğlenceli dakikalar geçirmeleri sağlandı.

 

Kardelen Koleji Yerleşkesi’nde gerçekleşen etkinlikte çocukların gönüllerince eğlenebilecekleri şişme oyun alanı, sosis balondan eğlenceli şekillerin yapılması ve Airline Roketi ile uzaya yolculuk yapmak isteyen miniklere de inanılmaz bir fırsat sundu. İlk defa tattıkları 10D sinema keyfini doyasıya yaşayan Kardelenliler görüntülere uygun seslerin oluşturulması, koltukların sallanması dolayısıyla büyük heyecan yaşadıklarını dile getirerek, idarecilerine teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.