Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelenli Öğrencilere 15 Temmuz Anlatıldı

EĞİTİM 27.09.2017 - 09:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardelenli Öğrencilere 15 Temmuz Anlatıldı

Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilere 15 Temmuz konulu konferans düzenlendi.
  Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilere 15 Temmuz konulu konferans düzenlendi.   Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerine 15 Temmuz konulu konferans verildi. Kardelen Koleji konferans salonunda düzenlenen programa okul müdürü Mürsel Mert, müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Konferans Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve vatan uğruna can veren aziz şehitlerin manevi huzurunda saygı duruşunun icra edilmesi ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerine milli birlik ve beraberliğin şuuru aşılanması amacı ile düzenlenen konferansta 15 Temmuz gecesinde yaşananlar ve 15 Temmuz’u anlatan videolar izletilerek öğrencilerin bu konuda bilinçlenmeleri sağlandı. Duygu dolu dakikaların yaşandığı konferans, 15 Temmuz’la ilgili şiirlerin okunması ve 15 Temmuz Demokrasi Marşı’nın söylenmesiyle sona erdi. 
Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilere 15 Temmuz konulu konferans düzenlendi.

 

Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilere 15 Temmuz konulu konferans düzenlendi.

 

Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerine 15 Temmuz konulu konferans verildi. Kardelen Koleji konferans salonunda düzenlenen programa okul müdürü Mürsel Mert, müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Konferans Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve vatan uğruna can veren aziz şehitlerin manevi huzurunda saygı duruşunun icra edilmesi ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Özel Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerine milli birlik ve beraberliğin şuuru aşılanması amacı ile düzenlenen konferansta 15 Temmuz gecesinde yaşananlar ve 15 Temmuz’u anlatan videolar izletilerek öğrencilerin bu konuda bilinçlenmeleri sağlandı. Duygu dolu dakikaların yaşandığı konferans, 15 Temmuz’la ilgili şiirlerin okunması ve 15 Temmuz Demokrasi Marşı’nın söylenmesiyle sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.