Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardelenli olmanın ayrıcalığından yararlanmak için Son 7 gün

EĞİTİM 25.02.2020 - 14:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Kardelenli olmanın ayrıcalığından yararlanmak için Son 7 gün

Çeyrek asırlık tecrübesiyle Nevşehir'in öncü kurumu olan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde kayıt yoğunluğu yaşanıyor.
Çeyrek asırlık tecrübesiyle Nevşehir'in öncü kurumu olan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde kayıt yoğunluğu yaşanıyor.   Elde ettiği akademik ve sosyal başarılarla adından sıkça söz ettiren ve bölgemizin "öncü" kurumu haline gelen Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen "Başarıya Ödül Sınavı"nın ardından kayıt yoğunluğu yaşanıyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "Gerçekleştirmiş olduğumuz bursluluk sınavımızdan bu yana Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi olarak ciddi bir kayıt yoğunluğu yaşamaktayız. Öğrencilerimiz, sınav sonrasında elde ettiği neticeler çerçevesinde Kardelenli olmanın ayrıcalığını yaşamak için büyük bir gayret içerisinde. Velilerimizin ve öğrencilerimizin Kardelenli olmanın ayrıcalığını yaşamak için gösterdiği gayretin ardında da bir dizi sebep bulunmakta. Her biri alanında uzman, dershane ve okul deneyimine sahip bölgemizin lider eğitim kadrosu bu etmenlerin başında gelmekte. Kurum olarak elde etmiş olduğumuz 94'lük üniversite yerleştirme başarısı da bu anlamda göstermiş olduğumuz gayretin en büyük meyvesi. Gerçekleştirmiş olduğumuz Başarıya Ödül Sınavımızın ardından kontenjanlarımız büyük ölçüde dolmuş durumda. Öyle ki bazı sınıflarımız için velilerimiz bizlere yedek liste yaptırmış durumdalar. Yedek listede yer alan öğrencilerimizin sınıfları da gerçekleştirilecek LGS sonucunda belirlenecek. Başarıya Ödül Sınavımızdan kalan sınırlı sayıda kontenjandan faydalanıp Kardelenli olmanın ayrıcalığını yaşamak isteyen öğrencilerimiz için de son 7 günlük sürenin içine girmiş bulunmaktayız. Bu zaman zarfında büyük teveccüh göstererek bizleri gururlandıran velilerimize ve öğrencilerimize en kalbi duygularla teşekkürlerimi sunuyorum."dedi.  
Çeyrek asırlık tecrübesiyle Nevşehir'in öncü kurumu olan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde kayıt yoğunluğu yaşanıyor.

Çeyrek asırlık tecrübesiyle Nevşehir'in öncü kurumu olan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde kayıt yoğunluğu yaşanıyor.

 

Elde ettiği akademik ve sosyal başarılarla adından sıkça söz ettiren ve bölgemizin "öncü" kurumu haline gelen Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen "Başarıya Ödül Sınavı"nın ardından kayıt yoğunluğu yaşanıyor. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel Mert, "Gerçekleştirmiş olduğumuz bursluluk sınavımızdan bu yana Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesi olarak ciddi bir kayıt yoğunluğu yaşamaktayız. Öğrencilerimiz, sınav sonrasında elde ettiği neticeler çerçevesinde Kardelenli olmanın ayrıcalığını yaşamak için büyük bir gayret içerisinde. Velilerimizin ve öğrencilerimizin Kardelenli olmanın ayrıcalığını yaşamak için gösterdiği gayretin ardında da bir dizi sebep bulunmakta. Her biri alanında uzman, dershane ve okul deneyimine sahip bölgemizin lider eğitim kadrosu bu etmenlerin başında gelmekte. Kurum olarak elde etmiş olduğumuz 94'lük üniversite yerleştirme başarısı da bu anlamda göstermiş olduğumuz gayretin en büyük meyvesi. Gerçekleştirmiş olduğumuz Başarıya Ödül Sınavımızın ardından kontenjanlarımız büyük ölçüde dolmuş durumda. Öyle ki bazı sınıflarımız için velilerimiz bizlere yedek liste yaptırmış durumdalar. Yedek listede yer alan öğrencilerimizin sınıfları da gerçekleştirilecek LGS sonucunda belirlenecek. Başarıya Ödül Sınavımızdan kalan sınırlı sayıda kontenjandan faydalanıp Kardelenli olmanın ayrıcalığını yaşamak isteyen öğrencilerimiz için de son 7 günlük sürenin içine girmiş bulunmaktayız. Bu zaman zarfında büyük teveccüh göstererek bizleri gururlandıran velilerimize ve öğrencilerimize en kalbi duygularla teşekkürlerimi sunuyorum."dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.