Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardeş Ortahisar'lardan 2. Hamsi Şöleni

BELEDİYELER 14.12.2017 - 15:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardeş Ortahisar'lardan 2. Hamsi Şöleni

Trabzon ve Nevşehir Ürgüp Ortahisar Belediyeleri 2. Hamsi şenliği düzenleyecek.
  Trabzon Ortahisar Belediyesi ile Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Belediyesinin düzenlediği 2. Hamsi Festivali 16 Aralık Cumartesi günü Ortahisar Tepebaşı meydanında düzenlenecek.   Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç ,”Bu yıl ikincisini düzenliyoruz iki kardeş belediye olarak bunu geleneksel hale getirdik. Kardeşlik ve dayanışma içerisinde Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı  Ahmet Metin Genç, Başkanım ile birlikte Cumartesi günü bu festivale bütün dostlarımızı bekliyoruz”, dedi.   Saat 12.00 Başlayacak olan festival Sanatçı Zeynep Başkan konseri ile devam edecek.
Trabzon ve Nevşehir Ürgüp Ortahisar Belediyeleri 2. Hamsi şenliği düzenleyecek.

 

Trabzon Ortahisar Belediyesi ile Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar Belediyesinin düzenlediği 2. Hamsi Festivali 16 Aralık Cumartesi günü Ortahisar Tepebaşı meydanında düzenlenecek.

 

Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç ,”Bu yıl ikincisini düzenliyoruz iki kardeş belediye olarak bunu geleneksel hale getirdik. Kardeşlik ve dayanışma içerisinde Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı  Ahmet Metin Genç, Başkanım ile birlikte Cumartesi günü bu festivale bütün dostlarımızı bekliyoruz”, dedi.

 

Saat 12.00 Başlayacak olan festival Sanatçı Zeynep Başkan konseri ile devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.