Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kardeşlik Gecesi Ürgüp'te Coşkuyla Kutlandı

İLÇELER 03.12.2017 - 16:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kardeşlik Gecesi Ürgüp'te Coşkuyla Kutlandı

Türkiye Diyanet Vakfı Ürgüp şubesi tarafından organize edilen kardeşlik gecesi, Turgut Özal kültür merkezinde yoğun katılımla gerçekleşti.
  Salon girişine konulan iyilik standında misafir sanatçı Yusuf Karaburç un yeni albümü söz olsun ve vakıf gönüllüsü Mehmet Berat Tural ın kitabı Hayatlar ve Kayıplar Arakan Suriye ve Yemen yararına satışa sunuldu.   Ürgüp halkının ve civar köylerin büyük teveccüh gösterdiği kardeşlik gecesinde Kuran-ı Kerim güzel  okuma dünya birincisi Hafız Mustafa Kızılcaoğlu’nun eşsiz tilavetiyle duygu dolu anlar yaşandı.   Açılış konuşmasını gerçekleştiren vakıf şube başkanı ve ilçe müftüsü Abdül Muhammed Çınar bugüne kar gerçekleştirilen hizmetleri katılımcılarla paylaştı ve yeni dönemin hedeflerini sıraladı. Yeni dönemin en dikkat çeken hedefi ise; aksalur bölgesinde vakfa ait bir araziye kurulacak medeniyet köyü kamp merkezi projesiydi.   İlçe kaymakamı Mehmet Maraşlı ve belediye başkanı Fahri Yıldız kuran kurslarında başarı gösteren on kişiden talihli olana umre kazandıracak çekilisi gerçekleştirdi. Fatma Adıgüzel kurada kendi adının okunmasıyla gözyaşlarına hakim olamadı, tüm vakıf gönüllü ve görevlilerine dua ve teşekkürlerini ifade etti.   Türkiye diyanet vakfının 2017 tanıtım filminin gösterimiyle devam eden gecede, özellikle Şahinefendi köyündeki bağışçılar olmak üzere vakıf hizmetlerine katkı sağlayan gönüllülere kardeşlik öncüleri teşekkür plaketi takdim edildi.  
Türkiye Diyanet Vakfı Ürgüp şubesi tarafından organize edilen kardeşlik gecesi, Turgut Özal kültür merkezinde yoğun katılımla gerçekleşti.

 

Salon girişine konulan iyilik standında misafir sanatçı Yusuf Karaburç un yeni albümü söz olsun ve vakıf gönüllüsü Mehmet Berat Tural ın kitabı Hayatlar ve Kayıplar Arakan Suriye ve Yemen yararına satışa sunuldu.

 

Ürgüp halkının ve civar köylerin büyük teveccüh gösterdiği kardeşlik gecesinde Kuran-ı Kerim güzel  okuma dünya birincisi Hafız Mustafa Kızılcaoğlu’nun eşsiz tilavetiyle duygu dolu anlar yaşandı.

 

Açılış konuşmasını gerçekleştiren vakıf şube başkanı ve ilçe müftüsü Abdül Muhammed Çınar bugüne kar gerçekleştirilen hizmetleri katılımcılarla paylaştı ve yeni dönemin hedeflerini sıraladı. Yeni dönemin en dikkat çeken hedefi ise; aksalur bölgesinde vakfa ait bir araziye kurulacak medeniyet köyü kamp merkezi projesiydi.

 

İlçe kaymakamı Mehmet Maraşlı ve belediye başkanı Fahri Yıldız kuran kurslarında başarı gösteren on kişiden talihli olana umre kazandıracak çekilisi gerçekleştirdi. Fatma Adıgüzel kurada kendi adının okunmasıyla gözyaşlarına hakim olamadı, tüm vakıf gönüllü ve görevlilerine dua ve teşekkürlerini ifade etti.

 

Türkiye diyanet vakfının 2017 tanıtım filminin gösterimiyle devam eden gecede, özellikle Şahinefendi köyündeki bağışçılar olmak üzere vakıf hizmetlerine katkı sağlayan gönüllülere kardeşlik öncüleri teşekkür plaketi takdim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.