MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Karlar Altındaki Kapadokya’dan Tablo Gibi Görüntüler

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2016 - 18:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Karlar Altındaki Kapadokya’dan Tablo Gibi Görüntüler

Yeni yıla karlar altında giren Kapadokya bölgesinde yerli turistleri Kapadokya’nın karlı görüntülerinin keyfini yaşıyor. Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya Bölgesinde her mevsimin ayrı bir güzelliği yaşanıyor. Özellikle karlı Kapadokya manzaralarını gezmek isteyen yerli turistler bu anları fotoğraf makineleri ile ölümsüzleştirdikleri gözlenirken, kimi turistlerin ise karlı Kapadokya’da ayakta durmakta zorlandıkları görüldü. Kapadokya Bölgesinde özellikle Uçhisar, Göreme ve Paşabağlarında bulunan peribacaları ise karlar altında adeta tablo görüntüleri vermesi ise objektiflere yansıdı. Kapadokya Bölgesinde yeni yıla girmek için bölgeye gelen yerli turistler Kapadokya’nın karlı görüntüsünün harika olduğunu söylerlerken Türkiye’nin her kesiminden insanların muhakkak bölgeyi gezmeleri gerektiğini söylediler.  Fotoğraflar İçin Tıklayınız...


Yeni yıla karlar altında giren Kapadokya bölgesinde yerli turistleri Kapadokya’nın karlı görüntülerinin keyfini yaşıyor.

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya Bölgesinde her mevsimin ayrı bir güzelliği yaşanıyor. Özellikle karlı Kapadokya manzaralarını gezmek isteyen yerli turistler bu anları fotoğraf makineleri ile ölümsüzleştirdikleri gözlenirken, kimi turistlerin ise karlı Kapadokya’da ayakta durmakta zorlandıkları görüldü.

Kapadokya Bölgesinde özellikle Uçhisar, Göreme ve Paşabağlarında bulunan peribacaları ise karlar altında adeta tablo görüntüleri vermesi ise objektiflere yansıdı.

Kapadokya Bölgesinde yeni yıla girmek için bölgeye gelen yerli turistler Kapadokya’nın karlı görüntüsünün harika olduğunu söylerlerken Türkiye’nin her kesiminden insanların muhakkak bölgeyi gezmeleri gerektiğini söylediler. 

Fotoğraflar İçin Tıklayınız...
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.