Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kasımpaşa, Nevşehir’de Hazırlık Maçında Galip Geldi

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.07.2015 - 08:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kasımpaşa, Nevşehir’de Hazırlık Maçında Galip Geldi

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa hazırlık karşılaşmasında Azerbaycan 1. Lig ekibi Hazar Lenkeran’ı 2-0 mağlup etti. Yeni sezon öncesinde kamp çalışmalarını Nevşehir’de sürdüren Kasımpaşa, Azerbaycan 1. Lig Ekiplerinden Hazar Lenkeran ile karşılaştı. Maçın henüz 8. dakikasında Oscar Scarrione’nin ayağından penaltı kaçıran Kasımpaşa’nın gollerini 38 ve 41. Dakikalarda Malki kaydetti. Karşılaşmaya Ramazan Köse, Erhan Kartal, Veysel Sarı, Mert, Ferhat Kiraz, Ryan Donk, De Castro, Oscar Scarrıone, Malki, Eren Derdiyok ve Tunay Torun ilk onbiri ile başlayan Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay maçın ikinci yarısında Malki, De Castro, Oscar Scarrione, Kaleci Ramazan Köse, Tunay Torun, Ryan Donk ve Eren Derdiyok’un yerine Kaleci Eray, Adem Büyük, Kubilay, İsmail Ayaz ile yeni transferler Aydın Yılmaz ve Abdullah Durak’a forma verdi. Maç sonu futbolcularını kutlayan Çalımbay, henüz takımının istediği seviyede olmadığını ve transfere ihtiyaç duyduklarını kaydetti.


Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa hazırlık karşılaşmasında Azerbaycan 1. Lig ekibi Hazar Lenkeran’ı 2-0 mağlup etti.
Yeni sezon öncesinde kamp çalışmalarını Nevşehir’de sürdüren Kasımpaşa, Azerbaycan 1. Lig Ekiplerinden Hazar Lenkeran ile karşılaştı. Maçın henüz 8. dakikasında Oscar Scarrione’nin ayağından penaltı kaçıran Kasımpaşa’nın gollerini 38 ve 41. Dakikalarda Malki kaydetti.

Karşılaşmaya Ramazan Köse, Erhan Kartal, Veysel Sarı, Mert, Ferhat Kiraz, Ryan Donk, De Castro, Oscar Scarrıone, Malki, Eren Derdiyok ve Tunay Torun ilk onbiri ile başlayan Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay maçın ikinci yarısında Malki, De Castro, Oscar Scarrione, Kaleci Ramazan Köse, Tunay Torun, Ryan Donk ve Eren Derdiyok’un yerine Kaleci Eray, Adem Büyük, Kubilay, İsmail Ayaz ile yeni transferler Aydın Yılmaz ve Abdullah Durak’a forma verdi. Maç sonu futbolcularını kutlayan Çalımbay, henüz takımının istediği seviyede olmadığını ve transfere ihtiyaç duyduklarını kaydetti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.