Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kavak Beldesinde İlköğretim Okul İnşaatı Başladı

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2014 - 10:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Kavak Beldesinde İlköğretim Okul İnşaatı Başladı

Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit yaptığı açıklamada Kavak Beldesine son derecem modern bir ilköğretim kazandıracakları için son derece mutlu olduğunu kaydetti. Yiğit, ''Kasabamızın önemli ihtiyaçlarından biri olan İlköğretim okulumuz inşaatına başlamış bulunuyoruz. "Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.), 'Ya öğrenen ol, ya öğreten; ya dinleyen ol, ya da bu üçüne hizmet eden ol. Ama beşincisi (cahillerden) olma' diyerek dinimizin eğitime verdiği önemi çok güzel bir şekilde özetlemiştir. Belediye olarak farklı alanlarda önemli hizmetler yaparken eğitim alanında da bu düstur üzerine hareket ediyoruz. En büyük  yatırımın insana eğitimle yapılacağı düşüncesiyle başlatmış olduğumuz yeni okulumuz Kavak kasabamıza ve memleketimize hayırlı uğurlu olsun''dedi.  

Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit yaptığı açıklamada Kavak Beldesine son derecem modern bir ilköğretim kazandıracakları için son derece mutlu olduğunu kaydetti.

Yiğit, ''Kasabamızın önemli ihtiyaçlarından biri olan İlköğretim okulumuz inşaatına başlamış bulunuyoruz. "Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.), 'Ya öğrenen ol, ya öğreten; ya dinleyen ol, ya da bu üçüne hizmet eden ol. Ama beşincisi (cahillerden) olma' diyerek dinimizin eğitime verdiği önemi çok güzel bir şekilde özetlemiştir. Belediye olarak farklı alanlarda önemli hizmetler yaparken eğitim alanında da bu düstur üzerine hareket ediyoruz. En büyük  yatırımın insana eğitimle yapılacağı düşüncesiyle başlatmış olduğumuz yeni okulumuz Kavak kasabamıza ve memleketimize hayırlı uğurlu olsun''dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.